Blog Šport
spela  

ACH Volley:Olympiacos 3:2

Sijajna skupna zmaga moštva in navijačev.
Hvala vsem za podporo!
Skupaj smo nepremagljivi!
Moštvo ACH Volley

… so zapisali na spletni strani ACH volley-a  in to popolnoma drži! Včeraj se je ponovno pokazalo, koliko pripomorejo gledalci oz. navijači v tistih težjih trenutkih, ko ekipi ne gre, a jih nepopustljiva spodbuda iz tribun ponovno vrne v igro.

Nepopustljivost in ekipni duh nedvomno velja za celotno moštvo ACH, kar pa tudi lahko rečemo za vse navijače, ki so v preteklosti v Tivoliju in sedaj v Stožicah slavili in slavijo uspehe, ki jih dosegajo igralci in moštvo Blejske ekipe, ki z velikimi koraki, a mladim in perspektivnim moštvom koraka proti vrhu Evrope. Le tako naprej bi lahko rekli in jim zaželeli še veliko uspehov ob letošnji sanski sezoni 2010.

Pa se vrnimo nazaj na včerajšnjo tekmo in spektakel v Stožicah. Dobri dve uri so potrebovali Blejci, da so drugič v tednu dni strli upor Grške ekipe Olympiacos. Po prvih dveh nizih, ko so igralci ACH volley-a vodili z 2:0 verjetno ni nihče pomislil, da bomo gledali še 3 sete. V nadaljevanju so se Grki navadili na močan pritisk iz tribun in močno pritisnili s servisom, kar je povzročalo nemalo težav našim sprejemalcem, za povrhu pa so grešili pri servisu in izid je bil izenačen na 2:2. Po ne preveč spodbudnem odločilnem petem setu, ko so gosti zamenjali strani pri vodstvu 5:8 je na servis prišel Jakopin in dodobra načel Grške sprejemalce, za nameček pa je deloval naš blok in obramba. Z delnim izidom 6:0 so Blejci prešli v vodstvo in z odlično igro v polju ter napadu zadržali nekaj točk prednosti in slavili pomembno zmago, ki jih že pelje v drugi krog tekmovanja Lige prvakov.

Statejše objave ACH volley-a!

ACH volley do prepričljive zmage v Stožicah
Za uvod zmaga ACH volley-a

Leave A Comment