Blog Šport
spela  

ACH volley do prepričljive zmage v Stožicah

Premjerni nastop blejskih odbojkašev v novi dvorani Stožice, je kljub nekaj prisotnega strahu dvorano napolnil skoraj do zadnjega sedeža. Nekaj več kot 11 tisoč sedežev je bilo polnih in vzdušje, ki smo ga bili vajeni iz Tivolija je v Stožicah dal dodatna krila odbojkašem ACH volley-a, da so povsem nadigrali gostujočo ekipo Budvanske riviere in zabeležili drugo zaporedno zmago v Ligi prvakov.

Lahko bi rekli, da smo gledali gala predstavo slovenskih prvakov, ki so v vseh prvinah igre nadigrali do te tekme vodilno moštvo skupine C. Črnogorci so bili konkurenčni le nekaj prvih točk v posamičnem nizu, ko so se le ti lomili, pa so bili brez kakršnih koli možnosti in se lahko le čudili, kako ne morejo prebiti bloka ACH-ja, uspešno sprejemati njihovih servisov in braniti napadalnih udarcev.

Rezultat 3:0 (21, 19, 16) je odraz odlične pripravljenosti Blejskih odbojkašev, ki že nestrpno čakajo naslednjo tekmo, ko bodo 8.12.2010 gosti pri Olympijacosu Pireaeus, teden kasneje 14.12.2010 pa se pričenjajo povratne tekme prvega kroga, ko v Ljubljansko dvorano prihaja Olympijacos Pireaeus.

Leave A Comment