Blog
spela  

9. Hervis Oaza Mozirje open 2009

Pretekli vikend se je v Mozirju zaključil 9. Hervis Oaza Mozirje open 2009, kjer se je pomerilo rekordno število ekip in sicer kar 24 moških in 21 ženskih ekip. Od tega večinoma slovenske ekipe in nekaj gostujočih iz Madžarske, Brazilije in Hrvaške, za kar je prav gotovo zaslužen bogat denarni sklad v vrednosti 5800 EUR (1. mesto tako pri moških kot tudi pri ženskah vredno 1.500 EUR, drugo 700 EUR, tretje 300 EUR, četrto 200 EUR, 5-8 pa po 50 EUR).

V moškem delu tekmovanj sta v finalu zmagala igralca ekipe Božnar & partner (Gregor Perhaj, Nejc Zemljak) , drugo mesto sta zasedla člana ekipe Tito & Berg (Gabor Toth, Matevž Berk) gre za Madžarsko-Slovensko navezo, tretje mesto pa sta si priigrala Hrvaška igralca iz ekipe ZG-ST (Krešimir Perić, Darko Nojić). V ženskem delu tekmovanj sta bili najboljši igralki iz ekipe Mobili d Arte Marangoni (Andreja Vodeb, Martina Jakob), drugo mesto sta osvojili igralki iz Brazilije, Erste team Brasil (Nina Zgoda, Fernanda Nunes), tretje mesto pa sta osvojili igralki ekipe Erste team 3 (Dalida Varnier, Martina Matić).

V odsotnosti sester Fabjan, ki sta igrali na Evropskem prvenstvu do 23 let in zasedli 9. mesto, sta si tako zmago priborili drugo uvrščeni iz letošnjega državnega prvenstva Andreja Vodeb in Martina Jakob ter tako z dobro igro dokazali, da  sta se pravilno odločili in bosta kot druga ženska ekipa pri nas drugo leto igrali samo še na mivki.

Prihodnji vikend pa vsi vabljeni v Kranjsko Goro, kjer se bo odvijal vikend športa in zabave ter eden zadnjih turnirjev Hit Holidays v odbojki na mivki , ki bo štel za točke DP, saj bo turnir 1. ranja tako za ženske kot moške dvojice.

Leave A Comment

Fotografije govorijo svojo zgodbo, zgodbo, ki jo pišete vi, zato mi dovolite ujeti vaše besede v moj objektiv.

FOTOGRAFINJA ŠPELA BOKAL

Preveri ponudbo še danes