Starboard na Internavtici

Od petka do nedelje je v marini Portorož potekala Internavtica, eden največjih sejmov navtike pri nas. A ko enkrat obiščeš Florido, so ti te razstavne jahtice le kot igračke.

Mene jahtice niti niso zanimale, saj sem na Internavtico prišla pogledati razstavni prostor Starboard-a.  Starboard je sinonim za kvaliteto in trpežno napihljivo SUP desko, saj so deske narejene z najboljšimi materiali na trgu. Njihova proizvodnja in povpraševanje je iz leta v leto povečuje. Razstavni prostor je bil v glavnem namenjen napihljivim deskam, a ker je Starboard znan tudi po trdih SUP deskah, surf deskah, kajtih,… je bil pod stropom razstavnega prostoria razpet tudi kajt jadro in seveda nekaj vesel, ki so obvezna oprema. Poleg vsega naštetega gredo zraven tudi japonke Cool in vdotesni etuiji za telefone, ki vam prav tako pridejo prav, če se opravite na malce daljšp SUP turo. Razstavni prostor je bil v neposredni bližini morja, tako so si vsi obiskovalci, ki so si zaželeli napihljivo SUP lahko tudi preizkusili na morju v spremstvu izkušenega inštruktorja. Sama se na sup tokart nisem podala, ker sem imela dovol dela z mojo malo princesko, ki je želela vse preizkusiti.

Žal sem na Internavtico prišla dan prepozno, saj so v soboto imeli v okviru Internavtice tudi drugo tekmo v SUP pokalu SLovenije, kjer so se morali vi veslači na razburkanem morju kar pošteno potruditi. Vsi ki vas Supanje zanima si več lahko preberete na portalu Sup Magazin, kjer vas obveščajo o dogajanju doma in v svetu.

Sama sem se s supom srečala že kar nekaj let nazaj, ko sem si sup enostavno večkrat izposodila in se predvsem v poletnih mesecih malce razvedrila na vodni gladini Blejskega jezera, Bohinja, Ljubljanice, Save na Trbojah in tudi Planinskega jezera.

Življenje je lepo, zato ga je potrebno aktivno živeti! 🙂

Prodaja SUP napihljivih desk – Bokal Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *