DOMOV

Življenje je potovanje, za katerega nihče ne dobi zemljevida. Vsakdo potuje po svoje in si sproti riše svoj zemljevid. Vsaka risba je nov smerokaz za vse, ki hodimo po čudovitih poteh življenja.

Potovanja in popotna fotografija so moja strast vse od srednje šole, ko sem se z vsega 18-imi leti prvič odpravila na pot in to kar na štop do letališča. Potovanje se je začelo z enim sami malim šolskim ruzakom in 800$ v žepu ….  To so bili časi, ko še ni bilo digitalnih fotoaparatov in WiFi-ja na vsakem koraku, so pa zelo lepi spomini, ki so v meni prebudili željo po raziskovanju sveta.

Z leti so se potovanja malce spremenila, postali smo družina in prvič odšli skupaj v svet. Čeprav je bila hčerkica še majhna, se spominja krajev in z veselej pregleduje foto knjigo in kratke video posnetke, katere objavljamo na našem portalu Travel With Kids na YouTube. To je bil tudi razlog za spremembo imena bloga iz Svet na dlani v Travel With Kids.

Slike povedo več kot besede, zato fotografiram, a velikrat ne pokažejo vsega zato sva s partnerjem pričela delati še vloge pod imenom Travel With Kids, kjer vas gibljiva slika popeje v drugo dimenzijo.

SLOVENIJA

Z veseljem vam predstavljam naše popotniške izlete v besedi, sliki in video zapisu.

Na blogu tako lahko prebirate o enodnevnih ali večdnevnih izletih po naši prelepi deželici. Našem raziskovanju in izivih, ki jih je še vedno veliko na zalogi.

Enostavno nas srbijo prsti in nekako ves čas pogledujemo kdaj in kam bi se odpravili. Nekako lahko rečem, da nas potovanja povezujejo, čeprav sta otroka še dokaj majhna to za nas ni ovira.

KJE VSE SMO SE POTIKAL IN KAJ SMO POČELI?

MALTA

Super oddih red začetkom polentja.

FILIPINI

Raj za otoke in odrasle, pod palmami.

FLORIDA

Dežela sonca, peska, palm in blišča.

VIETNAM

Dežela slamnatih klobukov in krute zgodovine.

ŠRILANKA

Top, poceni in enostavna za potovanje.

INDIJA

Dežela verskih fanatikov in radovednih ljudi.

Fotografije govorijo svojo zgodbo, zgodbo, ki jo pišete vi, zato mi dovolite ujeti vaše besede v moj objektiv.

FOTOGRAFINJA ŠPELA BOKAL

Preveri ponudbo še danes