Blog Florida Fotografiranje dogodkov Potovanja Šport Živali
spela  

Red Bull Candola 2012

Red Bull Candola  se vrača v Fort Laudardale, imajo zapisamo na uradni spletni strani. Event se je odvijal to soboto na predelu New River v bližini znane turistične ulice Las Olas. Kaj je Red Bull Candola si lahko pogledate na posnetki si podaj iz preteklega leta.
Sama lahko rečem, da so se nekatere ekipe resnično potrudile in pokazale svojo izvirnost pri izdelavi takšnih in drugačnih “plavajočih” plovil. A samo plavilo ni bilo vse, kar so pripravili tekmovalci. Vsaka ekipa je pred veslanjem ali poganjanjem,… pripravila manjši plesni šol, s katerim so poskusili osvojiti žirijo pred skokom v vodo. Razdanja, ki so jo morali tekmovalci preveslati,… ni bila mala, saj je bil cilj 1/3 milje niže po reki v parku Esplanade.


Moram reči, da je bilo povsod polno ljudi, še posebej na mostu in stopnišču levo, desno, ter nad kanalom New River. Zanimive, drugačne, in od štekana plovila so sestavili in se podali v boj za nov prestol na Red Bull Candolo 2012. Spodaj objavljam nekaj utripa celotnega dogajanja, ki je potekal le nekaj ur v dnevnem času.

 

 

Fotografije govorijo svojo zgodbo, zgodbo, ki jo pišete vi, zato mi dovolite ujeti vaše besede v moj objektiv.

FOTOGRAFINJA ŠPELA BOKAL

Preveri ponudbo še danes