Poročna fotografinja Špela Bokal

Želita imeti vajin dan zapisan v fotografijah, ki pišejo svojo zgodbo, zgodbo, ki sta jo skupaj ustvarila skozi življenje in ne le nekaj ujetih trenutkov. Zgodbo, ki vaju bo vedno povrnila v tiste dni, ko sta si dala zaobljubo in zgodbo, ki jo bo razumel vsak, tudi če ga takrat ni bilo!

Fotografiranje poroke ni le priti na kraj in narediti nekaj posnetkov, je mnogo več. Kot poročna fotografinja Špela Bokal se tega povsem zavedam, zato vaju želim malce bolje spoznati, da si lahko izoblikujem neko zgodbo, ki bo nekakšna nit skozi celoto. Le tako lahko posnamem tiste spontane, igrive, skrivnostne fotografije, ki povedo veliko več in tvorijo celoto povezano v vajino zgodbo poročnega dne. Kot ženina in nevesta sta glavna igralca v tej zgodbi, ki je lahko še kako zabavna le prepustiti se morata svojim čustvom, saj le ta sama govorijo prav tako kot nastale fotografije, ki bodo vajin večen spomin.

Več o ponudbi poročne fotografije, ceniku in spletne galerije si lahko pogledate na moji spletni strani namenjena poročni fotografiji www.mojaporoka.info.

Moj pogled na poroko skozi poročno brošuro.

 

zp8497586rq