Blog Slovenija Šport
spela  

Parezana – iz Izole v Portorož

Sprava načrtovan kolesarski izlet iz Izole v Piran, naju je po Parenzani vodil med vinogradi in dvema tuneloma do Portoroža. Lepo urejena kolesrska pot je primerna tako za starejše kot družine z otroki, saj ni vezjih vzponov, pot pa lepo oznacena, z lepim razgledom. Za tiste bolj utrujene in tiste, ki se podajate na pot od Trsta do Poreča, kakor je bil speljana pot po bivši železniški trasi so možni stevilni postanki v bolj obljudenih turističnih delih ali v osrčju narave.

Sledilo je prvo razočaranje nad plažo in celotno ponudbo v Portorožu. Plaža zapuščena, odprti bazen pri Luciji zaprt,… nekako sem imela občutek, kot bi za nekaj 10 let pozabili na enega naših turističnih biserov.

Sledilo je srečanje Red Bull-ovih hostes, ki so nama vsaj malce polepšale pogled na vse okoli naju.

Pravijo, da ti Red Bull da krila in poglej ga zomka, v zalivu proti Hrvašli stani oz Seči so se v daljavi videli wind surferji in kaitarji, kako lovijo veter,… To je bil razlog, da sva bicikle ubrnila v drugo smer in si šla pogedati kaj se dogaja v zadnjih metrih naše slovenske obale. Več fotografij surfarskega in kaitarskega dogajanja pa v naslednjem članku!

 

 

Leave A Comment

Fotografije govorijo svojo zgodbo, zgodbo, ki jo pišete vi, zato mi dovolite ujeti vaše besede v moj objektiv.

FOTOGRAFINJA ŠPELA BOKAL

Preveri ponudbo še danes