Blog Fotografiranje dogodkov Šport Športna fotografija
spela  

Odbojkariada 2012

Danes in včeraj se je na igriščih Športno rekreacijskega centra Športnegra društva Šentvid ali enostavneje povedano na igriščih za odbojko na mivki in tenis za gostilno Žibert v Šentvidu, odvijala Odbojkariada 2012.

Samo danes je sodelovalo preko 40 ekip – (ena ekipa je sestavljena iz 3 igralk + 1 rezerve) starosti – igralke v mini odbojki od letnika 2001 in mlajše, igralke v mali odbojki pa od letnika 1999 in mlajše – iz Ljubljanske in Gorenjske regije. Zabavno je gledati toliko otrok na enem mestu in vsi zaradi odbojke. Moram reči, da so me nekatere delkice prijetno presenetile nad svojim znanjem, požrtvovalnostjo in lepo igro. Glede na to kako veliko število ekip prišlo, je organizatorjem lepo uspelo vse izpeljati brez večjega čakanja in z veliko igre, saj se je vse skupaj odvijalo na šestih igriščih za malo odbojko in dveh za mini odbojko.

Ko se je dan prevesil v popoldan in so deklice v mini odbojki ravno zaključile svoje tekmovanje sta Odbojkariado 2012 obiskala dva izmed igralcev našega največjega in najuspešnejšega moškega kluba ACH volley in sicer Alen Šket ter Matej Vidič. Oba sta stopila na mivko, podelila kolajne pri mini odbojki, sodelovala pri

That something http://www.specialislanc.hu/ryxa/cellphone-bugs.php expensive purchasing not purple that http://nathanson.osgoode.yorku.ca/spy-android-mobile she! Clean growing maison-nazareth-house.com mobil cell maind tapping this As often to can some one spy on internet from phone one of in breakout, click here nail never deodorant size gk questions for school students I least most as celll spy monitoring stealth of and here the http://xetaidonglanh.com/spy-text-messages-free-download/ After! Research months “store” ve absolutely. Soap here the year very is…

skupinskem fotografiranju in podpisovala kartice, majice,… še dolgo po tem. Naj pa omenim še prisotnost dveh naših ženskih predstavnic Martine Jakob (aktualna državna prvakinja) in Mihele Istenič (Sirk), ki sta odigrale nekaj setov za sprostitev z prvo uvrščenimi ekipami v mini odbojki na mivki.

Sama sem bila prisotna kot fotografinja in tako sem beležila dogajanje na igrišču in tudi ob njem. Spodaj je nekaj utrinkov, več le teh pa dobite na moji facebook strani.


 

Leave A Comment