Nekaj malega o meni in blogu

Dobrodošli na foto blogu Travel with kids! 

Zakaj MUNDO.si?

Mundo v španskem jeziku pomeni – svet in od tu je bila povezava, saj je bil blog prvotno namenjen pisanju dnevnih člankov iz potovanj.

Ustanovljen je bil leta 2008 pod sloganom Svet na dlani. Potuj z mano. 

Takrat sem se odpravljala na eno izmed potovanj in sem želela svojo pot predstaviti tudi drugim in ne samo mojim domačim.

Ko smo se kot družina 2017 s takrat 3 letno hčerko prvič odpravili na potovanje z otrokom po Šrilanki, sem prvič pomislila, da bi blog spremenila. Pot po Šrilanki nam je pokazala, da se prav tako da potovati z otrokom, le določene stvari je potrebno prilagoditi. 

Sedaj, ko je znana nova destinacija potovanja, pa je padla odločitev, da se blog malce preuredi in nastal je blog pot sloganom Travel with kids! 

Zgoraj sem že napisala zakaj sem se odločila za spremembo, zakaj pa v angleškem jeziku je pa razlog, da bo blog dobil tudi verzijo v angleščini, za katero trenutno še iščem pravo rešitev.

Slogan na prvi strani: “Življenje je pot, ne cilj.”

To drži zato si vedno postavljam nove in nove cilje, ki so lažje ali težje dosegljivi. Kakor koli, rada potujem, rada fotografiram in zato bi rada del svojih potovanj in izletov pripeljala tudi v vaš dom. Morda pa si zastavite nov cilj v življenju in se na pot odpravite tudi vi, pa tudi če v štartu le s prstom po zemljevidu. 🙂 Sanje so dovoljene in potrebno je sanjati, saj se le tako lahko nekega dne tudi uresničijo.

Ko dobiš otroka se vsakemu malce spremenijo prioritete in cilji, tudi meni so se. O potovanju nisem veliko razmišljala, a ko sem se počutila, da lahko gremo smo tudi šli in sedaj lahko le rečem, da mi ni žal. Z veseljem bom moji deklici razkazala vse poti, kamar se bomo podali in po možnosti v lastni režiji, kot nekoč. 🙂

Vse fotografije obljavljene na tem foto blogu so moja last in  zato kopiranje člankov ter fotografij brez mojih vednosti ni dovoljeno.

Seveda pa so pod članki možni in zelo zaželjeni tudi komentarji!

Prijetno prebiranje….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *