Moj drugi dom

Občutek imam, kot da sem se včeraj usedla na letalo in prišla sem na Florido, pa je minilo že skoraj mesec in pol. Resnično hitro, pre hitro beži čas. Tu se mi zdi, da ure minevajo še hitreje kot doma. Res je tudi, da se nekako živi drug tempo življenja, saj se ves čas nekaj nekje dogaja, vprašanje je le ali si zraven ali ne!

Sama poskušam biti zraven pri raznih projektih, eventih,… in imam to možnost. Seveda je to povsem drug svet, ki ga niti nisem pričakovala, a sem se znašla v njem, rezultati so odlični in občutki dobri. To je svet kjer ni vprašanj in hkrati svet, kjer je dovoljeno vse in nič. Presenetljivo pa je to, da so ljudje povsem preprosti, zadovolnji s tem kar dobijo in cenijo naše delo, veliko bolje kot marsikje drugje.

Klima tukaj je odlična in brez težav bi se lahko privadila nanjo. Glede na to, da sem tu že nekaj več kot mesec dni in še vedno ne veste kaj vse mi pripada, sem v teh dneh naredila en krajši spregod po naši soseski, da boste imeli vsaj malce vizualne predstave, kje je trenutno moj drugi dom.

Tole je pogled na prvi blok od štirih, ki tvori celoten kompleks.Na sredini med bloki je bazenček, kjer je voda vedno prijetno topla!

Obstaja pravilo, da se v nočnih urah ne smemo kopati v njem, ne vem zakaj ne, ampak tu so pravila za to, da se jih upošteva! Bazencek pa ni vse, poleg njega sta še dva jacuzzija!


Ogromen fitnes (malce se ga vidi na prejšnji sliki), privat kino dvorana,… Ne bom več naštevala, ker mislim da je dovolj! 🙂
Korak, dva naprej je pomolček, kjer je prav prijetno ob večerih malce posedati in opazovati naravo,… Naj povem, da za enkrat krokodila še nisem opazila, čeprav naj bi bili v teh kanalih, sem pa opazila malega rakuna, ki je iskal hrano,…

Čez rečni kanal je speljana tudi železnica, a na žalost ali srečo ni veliko prometa, je pa lep pogled!

Tole je pa ta mali plavajoči pomolček, kjer je nastalo nekaj teh zadnjih posnetkov in prijetem miren kotiček za sprostitev.