Mala hišna ljubljenka

Mala hisna ljubljenka

Res smo navajeni, da so naši hišni ljubljenčki v veliki večini psi in mački, a se najdejo tudi bolj nenavadna živa bitja v naših stanovanjih! Tokrat je bila glavna zvezda mala hišna ljubljenka dihurka Teva! Ja, pravilno ste prebrali in resnica je taka, da so dihurji zadnje čase precej priljubljeni.

Mala hišna ljubljenka dihurka Teva je zelo majhne rasti, pa čeprav je že odrasla. Fotografiranje male dihurke, ki je zelo energična in skoraj malce hiper aktivna mala raziskovalka, je bilo precej zabavno, saj je ves čas v gibanju in seveda vedno obrnjena v napačno smer. Fotografiranje je potekalo zunaj v naravi, zato je bila zaradi varnostnih razlogov pripeta na povodec, saj kljub temu, da je popolnoma udomačena še vedno na trenutke od reagira precej nagonsko, saj je mala zver in kaj hitro bi se zgodilo, da bi pobegnila oziroma bi se izgubila. Zanimivo je tudi to, da ne zna plezati po drevesu ali se le držati na veji drevesa, ampak enostavno pade dol!

V primeru, da se zanimate za fotografiranje vaših hišnih ljubljenčkov me kontaktirajte s klikom na tipko – povpraševanje! Naslov spletne strani je http:/www.photovorld.ai.