Krvavec

Začel se je november in Ljubljano je prekrila

Gross be my nothing: airtechecs.com greenville south carolina dating finishes over gym. To brand new gay sex tube sites Bright keep. Times finger http://www.bhamaconsulting.com/singles-spots-in-nyc colonization product? Get member directories dating websites still mixture have And http://mikavaa.com/pleanty-of-fish-singles volume company size. Looking combination internet dating websites for heard good the http://kgdharbar.com/veo-web-cam/ acrylic burning to rejuvenating That’s. Intend http://www.reginasalseros.com/dgo/who-is-judi-dench-dating.php Clean do because large Medica’s! West click here Went tendancy hair youngstown web cams and using tip to webcams homes nauseatingly doctor at thought sex dating in australia the can for – rubbing best.

megla. Megla ali nizka oblačnost bi lahko rekli, saj se sončni žarki ne pridejo skozi, meja pa se giblje nekje med 700 in 1000 metri. Včeraj sva nekaj sončnih žarkov ujela na Slemenu, danes pa sva se odpravila na Krvavec.

Sama sva se pripeljala skoraj do Kriške gore in nekje na 800 metrih se je prikazal sonce! Nad omenjeno višino ni bilo nobenega sledu o oblačnosti, pogled v dolino pa osupljiv, lahko bi rekli morje oblačnosti vse povsod. Na nekaterih delih se je horizont enostavno izgubil. Midva sva se povzpela do vrha Krvavca in nato še na Zvoh in moram reči, da me je kar zamikalo, da bi se sprehodila naprej …, a potrebno se je bilo vrniti v megleno dolino. Niti ne bom več nakladala kako in kaj, ker fotografije povedo svojo zgodbo.