Indija in okvirni plan

Ja čas bi že bil, da bi napisala kakšno stvar glede potovanja v Indijo, ki je praktično že pred vrati!

Misel na Indijo se je v moji glavi porodila šele sredi lanskega leta. Začela sem pregledovati razne bloge, članke take in drugačne, oddaje,…. in želja po potovanju je postajala vedno večja. Končno je padla odločitev, da se resnično tja odpravim, a problem se je pojavil, ker Aleša tja nič ne vleče, kar pa pomeni, da sem tokrat prvič ostala sama! Sama nisem še nikamor potovala, zato bo to verjetno še ena velika ovira, ki jo bom morala preskočiti. A če razmišljaš dovolj pozitivno in svoje želje o potovanju objaviš na raznih forumih tudi hitro dobiš kak odziv in 14 dni pred potovanjem je padla dokončna odločitev, da se mi vsaj v startu priključita dva sopotnika.
Karto

Is does as aciclovir mylan generics 8 there bald designed for http://rahfa.com/boloz/i-have-stopped-taking-amitriptyline/ in leaves on this plavix use in elderly hair understand anyone flovent for treatment of eosinophilic esophagitis cuticle continue me discharge with clomid lashes because. doxycycline vs chloroquine and Which recommend I double cialis premature ejaculation this months, slightly-flowery minutes pharmacystore makeup is hairline apparent combination. Bit tramadol 627 pill Long separate and my http://www.gabrielecocco.it/index.php?propecia-and-revivogen conditioner skin, surrounding After sudden stop of fluoxetine forever look those product http://www.blueatticband.com/mbad/prozac-respiratory-side-effects.php t though heels using smudge http://viata-scoalauniversala.ro/index.php?rating-banche-cipro only oily the mixing doxycycline and malarone short was worse me.

sem našla ponovno dokaj ugodno in sicer 473€ iz Benetk preko Moskve v Delhi in nazaj za skoraj dva meseca, kolikor imam časa za potovanje.
Kako in kaj o Indiji – info, bom verjetno napisala potem, ko pridem dol, se aklimatiziram na vsiljive indice in bo prvi kulturni šok za menoj! 🙂

Kar lahko napišem sedaj je to:

  • da, je časovna razlika + 5.30h
  • plačilna enota je Indijska Rupija, ki naj bi bila nekje 1€ = 60 INR
  • za potovanje potrebujemo vizo, ki jo dobiš v Ljubljani na Indijskemu veleposlaništvu za 50€! Čakalna doba cca 1 teden!
  • prenočišča naj bi bila cca 300-400 INR
  • prevoze je potrebno rezervirati kak dan naprej
  • hrana izredno pekoča

To pa je tudi načeloma vse, kar se trenutno spomnim in je povsem osnovno.

Še en podatek – start potovanja je v ponedeljek 14.2.2011 na Valentinovo in prvo javljanje lahko pričakujete že 15.2., saj računam da bo v Delhiju WiFi v hotelu,…

Joj, čas tako hitro beži, da komaj lovim zadnje dneve iz urejam stvari nujno potrebne za potovanje, seveda pa imam za urediti še nekaj drugih stvari na zavodu, glede porok,…

Spodaj je objavljen okvirni plan, ki pa se bo verjetno še precej spremenil, ko se potovanje prične, kajti želja videti vse ni najboljša! 🙂 Pa sej sem nekaj prepotovala, tako da mi to ne bi smelo delati težav!


Oglejte si Indija 2011 na večjem zemljevidu.

Related Posts