Blog Popotna fotografija Potovanja Šrilanka 2017 Travel Photography Travel with kids
spela  

Fotografski natečaj v okviru Kompasa “Poletje v fotki”

Veliko je fotografskih natečajev in do sedaj se jih nisem udeleževala, ko pa smo prišli iz Šrilanke sem si za nekatere fotografije rekla, da bi lahko bile  tiste prave.

Pravzaprav sem do sedaj sodelovala le na enem ali dveh natečajih in pri enem Nissan Fotoavantura sem bila za las ob eno od nagrad oz takrat potovanjem z Arne Hodaličem v Amsterdam. To je bila nagrada, ki je nekaterim pomenila odskočno desko, drugim zelo veliko izkušnjo, ki verjamem, da so jo dobro izkoristili.

Tokrat je nova možnost in ker pod sliko ni možnost nekaj veliko napisati, bi ji tukaj namenila nekaj besed.

Mogočen most Nine Arch Bridge preko katerega pelje vlak, ki bi ga lahko prestavili tudi v muzej, imenujenjo tudi The Bridge in the sky, saj stoji na mogočnih devetih stebrih/lokih, med katerimi se najvišji dviga skoraj 25 metrov visoko. Most so zgradili britanski konstruktorji leta 1921, ko je bila Sri Lanka del Caylona, le ta pa del Britanskega imperija. Takrat je veljav za mogočni most, ki še danes buri domišlijo številnih turistov in ne nazadnje filmskih ustvarjalcev, saj je upodobljen tudi v filmu Harry Potter world pri gradu Hogwarts. Pot do mostu je speljana skozi manjšo vasico do železniške proge po kateri se potem sprehodiš med bujnim rastlinjem do soteske, ki jo povezuje znameniti most.

V tej priložnosti vas prosim, da stisnete gumb Glasuj za to fotko in tako prispevate svoj glas. Prav tako bi bila zelo vesela, če objavite povezavo tudi na vaših socialnih omrežjih in tako skupaj povečamo doseg natečaja.

Hvala za vaš glas.

Leave A Comment

Fotografije govorijo svojo zgodbo, zgodbo, ki jo pišete vi, zato mi dovolite ujeti vaše besede v moj objektiv.

FOTOGRAFINJA ŠPELA BOKAL

Preveri ponudbo še danes