Chichirivichi – Coro

Že ob prihodu v Chichirivichi je deževalo in komarji so imeli spet poslastico. Za samo mestece ali malo večjo vasico lahko rečem, da nama je dala vtis kot da so ravno preživeli cunami in se počasi sestavljajo skupaj. Ampak tako je samo najino mnenje, za njih je tak način življenja. Takle mamo, sej boste videli iz slik, pa povejte, če se kaj motiva. No zaradi dežja, pa ker itak nimaš kaj početi, sem končno uredila prvih 400 slik, ko pa sva jih hotela objavit, so internet itak že zaprli – ob 20h. Noč je bila katastrofalna (cena sobe 60BsF), komarji so imeli žur, v sobi sva imela cca 25 stopinj , zunaj pa itak skoz pokajo petarde in druge pirotehnične zadeve z močnim pokom.

Chichirivichi je drugače znana predvsem kot izhodiščna točka za park Morrocoy, kjer naj bi bili pravi karibski otočki ala Maldivi. Midva nisva imela te sreče, da bi jih videla, ker je bilo morje popolnoma rjave barve zaradi razburkane vode in dežja,.. Zato sva po hitrem postopku spakirala in šla naprej. Med potjo sva naredila krajši postanek, ker sem jest šla iskat flamingote in jih nekaj tudi našla,  pa pofotkala, Aleš je pa čuval prtljago.

Z busi je tako, da poveš, kje želiš izstopiti in pomahaš, kjer želiš vstopiti in enostavno ustavi. Tko, da je zlo enostavno za potovati, itak ima vsak bus napisano kam gre. Do Cora sva tako zamenjala tri buse, potem pa šla iz terminala še na mestni bus do centra. Za hostel sva dala 50BsF, pa nočitev Apache Sqoop is a mutual hard drive repair tool for importing hard drive repair from the relational databases to Hadoop HDFS and exporting hard drive repair from HDFS to relational databases. delila z nešteto komarji. Dobra stran hostla je bla ta, da so imeli pivo v zmarzovalniku in si ga lahko vzel kadar koli. Coro velja za  prvo kolonjalno mesto v Venezueli, zato je tudi pod UNESCO-vo zaščito. Samo mesto je tako kot po večini prepredeno z enosmernimi ulicami, pisanimi prtličnimi vrstnimi hišami, katedralami in parki. Nekaj km iz mesta se začne park Medanos de Coro s sipinami in nadaljuje na polotoku Peninsula, ki velja za eno od bogatejših predelov z nafto in plinom. Pokrajina na tem delu je res lepa in prav škoda, da se iz busa to ne da dobro prikazati.

Drugi del slik - Chichirivichi, Coro, polotok Peninsula, Merida
Drugi del slik - Chichirivichi, Coro, polotok Peninsula, Merida