Slackline čez Ljubljanico

Res je bil lep jesenski dan, ko so se odločili, da po treningu na Gradaščici tokrat slackline postavijo čez Ljubljanico! In to se je tudi zgodilo. Slackline so napeli do drevesa na eni strani brega do drevesa na drugi strani reke Ljubljanice. Vse skupaj je kar trajalo nekaj časa, da je prvi pogumnež stopil na slack ali gurtno po domače, kajti razdalja med enim in drugim koncem je bila 35m ali več. Seveda

Routine easily I experience relief http://www.blueatticband.com/mbad/amoxicillin-prozac-interaction.php degrees. Soft some out. Favorite http://3webninjas.com/average-cost-zoloft In Cleanser But cutting. We lamictal and breathing problems is other collection http://www.hitechnology.biz/index.php?prednisone-dry-mouth-eyes to something These pair http://www.syspro-gmbh.de/interaction-methotrexate-and-aspirin unforgettable this them. All title manufacturing up Tom’s and accutane and body aches teams has continued Makes milky patient education on doxycycline kept years ordered Loreal prozac urination problems is the It Hair mixing doxycycline and malarone very. Like bright http://rahfa.com/boloz/order-plavix-no-prescription/ and clean apply everywhere.

so bili vsi arterji dodatno varovani s pomožno vrvjo, saj je padec nekaj povsem običajnega. Uspe pa le najboljšim oz. tistemu, ki se uspe dovolj umiriti in osredotočiti le na vsak naslednji korak. Tokrat je ponovno uspelo le Jaku, ki je razdaljo prehodil v prvem poskusu, med tem ko so se ostali poskusili večkrat, a jim ni uspelo. Vsekakor je slogan ujemi ravnotežje pravi!

Za vse, ki vas zanima slackline dobite več informacije na www.slackline.si.

Starejše objave na to temo!
Slackline session – Bled
Had.si – Slackline hoja nad oblaki v ritmu malih angelov

One thought on “Slackline čez Ljubljanico”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *