Blog Fotografiranje dogodkov
spela  

Lady piknik

Tokrat se je zvezdniško druženjena tradicionalnem Lady pikniku pod klobuki iz Tivolija preselilo v zavetje neokrnjene narave Smlednik in sicer v restavracijo Evergreen ob igrišču za golf.

Lady piknik je znana prireditev, kjer je polno znanih in malce man znanih oseb in tako sem poleg Alenke Godec, Natalije Verboten, Jana Plestenjaka, skupine Victory, Saše Lendero in drugih estradnikov glas segel tudi onkraj meja Slovenije. Tudi tokrat so bili klobuki nekako rdeča nit piknika in klobuk si je posebej za to priložnost na glavo poveznil tudi eden bolj priljubljenih hrvaških pevecv Tony Cetinski. Cetinski se je pokazal kot izredno prijazen, dostopen in vedno pripravljen za fotografijo, kar pri marsi komu od domačih zveznokol žal ne drži.

Na pikniku so bile prisotne tudi astrologinje Barbie Gaie Asta, Rože, bralca z dlani Primoža P Ram Siterja in vedeževalka Lina in prav vsi so imeli dovol dela. Tisti, ki njihove pomoči niso potrebovali, pa so se raje predali golfu, kjer je v patanju zmagal Iztok Hudnik. Za hrano so poskrbeli kuharji iz Kaval Groupa, katere del je tudi restavracija Evergreen. Popoldan se je hitro prevesil v večer, ko je sledilo razglasitev najlepšega klobuka. Vse prisotne so ob odhodu nagradili z vrečko presenečenja, denar zbran od prodaje klobujov pa so podarili Planetu 47, le te pa bodo denar izročili za pomoč otrokom z downovim sindromom.

Več fotografij iz poknika si lahko pogledate na spletni strani Mediaspeeda ali preko klika tule!

zp8497586rq

Leave A Comment