Blog Šport
spela  

Pravljica ACH volley-a se nadaljuje

Čeprav je bila katastrofalna vremenska napoved so navijači iz celotne Slovenije ponovno popolnoma napolnili Ljubljansko halo Tivoli in pokazali, da je odbojka postala najbolj gledana moštvenih igra pri nas. Tako publiko smo lahko spremljali v najboljših časih Uniona Olimpije, ko je Tivoli pokal po šivih, sedaj poka in se trese praktično cela dvorana, ko v njej igrajo Blejski odbojkaši. Prekrasno publiko je pohvali tudi kapetan ACH volley-a Andrej Flajs, ki je dejal: “Pred tako publiko pač ne moreš izgubiti. Vse se je poklopilo, občutek je neverjeten, najlepše darilo za rojstni dan.

In res je neverjetna, a povsem zaslužena zmaga ACH volley-a s 3:1 nad Hypo-m Tirol in dobljenim zlatim nizom z rezultatom 15:10! Nič ne pravim, da sem dvomila v zmago, v njo sem verjela in kar so nam letos pripravili in pokazali mladi Blejski odbojkarji v ligi prvakov, si zakjučni turnir vsekakor zaslužijo! Prikazana igra je bila res na vrhunskem nivoju, ki je praktično z vsako potezo posebej dvignila na noge navijače in na kolena spravila ekipo Hypo Tirola, ki zaradi velikega pritiska iz tribun nikakor ni prišla do svoje igre.

Po porazu v Innsbrucku prejšnji teden s 3:1 je igralce ACH volley-a do zgodovinske uvrstitve med najbeljše štiri ekipe na stari celini in s tem uvrstitev na zaključni turnir v Lodž peljala samo zmaga s 3:0 ali 3:1 in zlati niz! Seveda smo v Tivoliju gledali ponovno maksimalno število setov. Po prepričljivi zmagi s 3:1, je moral Hypo Tirol priznati premoč ACH-ju tudi v zlatem nizu in slavje v Tivoliju se je tako začelo!

Na spodnjih slikah si lahko pogledate nekaj utrinkov včerajšne bleščeče zmage ACH volleya nad Hypo-m Tirol!

Leave A Comment