Blog Potovanja
spela  

Poceni do letalske karte v Evropske prestolnice

Jesenski dnevi so kot na laž za hiter skok v katero od Evropskih prestolnic.

Malce brskam po netu in naletela sem na zanimivo in cenovno zelo ugodno akcijo pri Croatia airlines, ki ob 20. letnici obstoja ponuja 10000 sedežev po ceni 99€!  Destinacije so seveda Evropske prestolnice, saj drugam skoraj da ne letijo in sicer Amsterdam, Kopenhagen, Dunaj, Bruselj, Frankfurt, London, Munchen, Pariz, Podgorica, Priština, Rim, Sarajevo, Skopje in Zurih! Če vas mika spoznati katero od prej omenjenih prestolnic pohitite z nakupom, saj akcija traja le še do 15. oktobra 2009, leti pa so možni od 25.oktobra do 15. decembra 2009.

Seveda sem pogledala še na ostale ponudnike cenovno ugodnih letalskih kart in našla ugodne rešitve za krajši oddih.

www.odklop.si

Letalska karta do KAIRA in nazaj iz Munchna – cena 121€ – odhodi v drugi polovici novembra in začetku decembra 2009

Letalska karta do PARIZA in nazaj iz Dunaja – cena 103€ in naprej- odhodi v drugi polovici novembra in začetku decembra 2009

Letalska karta do STOCKHOLMA in nazaj iz Dunaja – cena 91€ in naprej – odhodi v drugi polovici novembra in začetku decembra 2009

Akcijo 1£ za sedež na letalu ima  RYANAIR, tako lahko na primer v novembru letite iz Trsta na  Srdinijo  in nazaj za 4.50€+0,99€ takse!

Naj spomnim, da ima Condor nove destinacije v srednji in južni Ameriki, za vse tiste, ki vas bolj vleče v hladnih zimskih dneh v tople kraje!

Leave A Comment