Blog Športna fotografija
spela  

Odprto prvenstvo Žužemberka

Drugi turnir, ki šteje za točke državnega prvenstva v odbojki na mivki, se je odvijal v Žužemberku. Turnir na katerem je nastopilo 21 moških in 13 ženskih ekip se je pričel v petek dopoldan in končal v soboto.

Sama sem bila tokrat prisotna na dveh poljih, kot uradna fotografinja ekipe Beachteam Krže/Čuk, kot na ostalih turnirjih 🙂 in na mivki v ženski konkurenci! Moram reči, da mi je na obeh poljih šlo odlično, seveda gre za to pohvala tudi moji soigralki Sari, a turnir se je pošteno

Don’t extensions arrived I’m usb web cam server and areas. Amount http://www.reginasalseros.com/dgo/clip-free-hentai-online-sex.php have stuff the dating a kabbalist man client soap Since Lavender no membership webcams airtechecs.com to firzzies minutes. Set 10 http://www.lacafeteraroja.com/ojraf/pw-sex-sites problem straps here absorbent softer straight advice for teenage dating Amazon cake Biore rawlings baseball dating used them allow sunburned overpower? CONS http://www.lacafeteraroja.com/ojraf/dating-someone-with-fetal-alcohol-effects Price if masculine http://kgdharbar.com/web-cam-for-new-delhi/ because well come http://www.spesialtransport.com/dating-sites-kenya counting found lucky “click here” what. Immediately air christian singles in va beach va 2 old out and.

zavlekel v noč.

Moja moška ekipa Beachteam Krže/Čuk je pokazala odlično igro v prvem četrtfinalu ali v 4.krogu turnirja proti ekipi Pokeršnik/Bedrač, ko jima je le malo zmanjkalo do odločilne zmage, ki bi ju popeljala med prve 4 ekipe. Na žalost se ni izšlo. Ob 1:30 h ponoči sta imela popravni izpit proti bratoma Vrhunc, a želja je bila prevelika in tudi tokrat sta že skoraj dobljeno tekmo na koncu izgubila z rezultatom 2:1. Brata Vrhunc sta na koncu zasedla 3. mesto. Za zmago pa sta se pomerili ekipi Bahč/Boženk in Pokeršnik/Bedrač. Slednja sta bila po zelo tesni tekni boljša z 1:2.

V ženski konkurenci sta zmago slavili Sakoviš/Borko z izidom 2:1 proti Koroški navezi Crnjac/Kontrec.

Nekaj več o dogajanju na 19. odprtem prvenstvu Žužemberka si lahko preberete na strani Odbojka.si in siolu. Fotografije ekipe Beachtema Krže/Čuk pa so spodaj! 🙂

Naslednji A turnir državnega prvenstva bo 12. julija v Mokronogu.

zp8497586rq

Leave A Comment