Blog Šport
spela  

ACH v Tivoliju do novega velikega uspeha

Pravljica ACH-ja se nadaljuje! Čeprav je skoraj povsem prenovljena in pomlajena letošnja ekipa ACH volley-a, je včeraj dosegla enega največjih klubskih uspehov. Zmaga na prvi tekmi v osmini finala nad Lube Banca Marche Macerata s 3:2 (-15, 22, -20, 32, 16) je velik uspeh, a le prva stopnica, kajti čez teden dni je povratna tekma, ki bo določila kdo bo nadaljeval tekmovanje v ligi prvakov.

Ponovno popolnoma polna dvorana Tivoli je z bučnim spodbujanjem ustvarila spektakularno vzdušje, ki so ga Blejski odbojkarji znali izkoristiti predvsem v dramatičnih končnicah setov sebi v prid. Po ne preveč prepričljivem prvem nizu so se varovanci Glenna Hoaga zbrali in v nadaljevanju prikazali odlično igro z močnim pritiskom na servisu, dobrim sprejemom, zaključkom in nepopustljivo borbenostjo zasluženo dobili tekmo. Ponovno so navijači v Tivoliju spremljali največje možno število odigranih setov – 5 – in po dobrih 2 urah igre zasluženo zaploskali akterjem na igrišču.

Po moji enomesečni odsotnosti in zasluženem dopustu spodaj objavljam slike iz 4 tekme rednega dela Lige prvakov med ACH volleyem in Paris volleyem, ki se je v Tivoliju odvijala 6.1.2010.

Leave A Comment