Blog Potovanja
spela  

Priprave na potovanje se počasi začenjajo

Čez dobre 14 dni se naj bi pričelo najino novo potovanje, zato že pridno brskava po internetu in nabirava koristne informacije. Podatkov je veliko, a precej takih, ki niso ravno pozitivni in zaradi karetih je Aleš postav precej skeptičen. Država je resnično velika in v sebi skriva izjemne lepote, zato vstanite z nama in videli boste, kje se bova potikala.

Glede priprav je sigurno na prvem mestu zdravje, zato sem obvezno ceplenje proti Rumeni mrzlici že opravila, Aleš je pa tako že zaščiten pred vsemi mogočimi stvarmi, saj je prepotoval že polovico sveta. Tako je sedaj na vrsti, za naja verjetno ena težjih nalog, da poveva za najine načrte domačim, kjer bojo ponovno težave. Saj veste kako je, vedno najdejo kak izgovor, da potovanje ni vse in da lahko marsikaj bol pametnega postoriva, kot da raziskujeva za naju še neodkrite dežele sveta. Mogoče imajo prav, ampak svet je velik midva pa nimava dovol časa, zato brž na pot.

Vse ostale stvari, ki jih še morava postoriti pred potjo bojo prišle same od sebe, ko bo čas za to. Midva bova naprej pridno zbirala informacije, saj od viška ne boli glava, od kakega kozarčka preveč pa! Ker se ravno pričenja veseli december.

Leave A Comment