Blog Fotografiranje dogodkov
spela  

Behind the scenes – zaposlim delodajalca

Vikend je bil zelo produktiven, saj sem se odzvala na oglas in šla fotografirati vse kar se je dogajalo na snemanju oglasa za portal zaposlim delodajalca.

Resnično super družba in ekipa, ki je sodelovala, ter top lokacije. Vsi prisotni niso imeli nikakršnih težav, da sem se poleg snemalnega dvojca – Maja Šest in Grega Graf (digiGRAL Vizualne komunikacije) povsod potikala tudi jest s fotoaparatom v roki, tudi takrat, ko kamera ni tekla oz ni bilo akcije.

Vse skupaj je morem zahvaliti glavni organizatorki zelo simpatični in pozitivni Barbari Kotlušek, ter njeni celotni ekipi Ani Vidovič, Ani Krepel Novak, pa verjetno še komu, zato brez zamer tisti, ki vas nisem poimenovala. Med snemanjem pa morem poudariti, da sta res odlično in profesionalno odvodila celotno ekipo in sestavljala kadre kot kake puzle enega za drugim še enkrat odlična snemalna dvojica Maja Šest in Grega Graf. Da so vsi izgledali popolni sta poskrbeli simpatični vizažistki: Erika Smrekar in Tjaša Knap (Urejena Si). Seveda ne smem pozabiti glavne igralke Kaje Miklavčič, ki je kar žarela in bila resnično svetla točka, njenega kupca (prva stranska vloga) Pino Bone in vseh stilistov drugega snemalnega dne. Statisti:- Nataša- Tanja- Eva- Ida- Maya- Katja- Bernarda- Marija- Marko- Klemen- Rajko- Anže- Andrej- Miran- Danej- Miha- Pino- Gašper.In še lokacije. Prvi dan trgovina Boogie VVoogie na Poljanski cesti, ki se ukvarja s prodajo licenčnih produktov glasbenih skupin on drugi snemalni dan – stara tovarna Rog!
Resnično me je navdušila tale stara tovarna in upam da se kmalu vrnem in naredim še kako noro fotko…
Resnično zanimiva in super izkušnja, zato kar malce težko pričakujem končni izdelek. Hvala še enkrat vsem, še posebej pa Barbari Kotlovšek, da mi je omogočila in povabila v svoj tim in skupaj smo narediti te fotografije spodaj!

Leave A Comment