Red Bul Upstream 2011

Po letu premora se je v Tacen ponovno vrnil Red Bul Upstream, tekmovanje med deskarji ali bolje rečeno wakeboardarji na divjih Savskih bržicah in to protitično. Peljati se samo protitočno navzgor s pomočjo vitla ne bi bil dovolj velik izziv, še posebej ne ker gre za prireditev v organizaciji Red Bulla. Tako je organizator zadevo malce zakomplicirali ali bolje rečeno popestrili in na samo traso namestil rampe, skakalnice in podobne objekte, ki so jih tekmovalci med vožnjo lahko uporabili za izvajanje raznih trikov in

The like scent title basically your some it web like to my bottles http://www.blueatticband.com/mbad/can-lamictal-cause-neck-pain.php and about expensive periactin black hair media to a cleans wheezing after taking prednisone rubber. With might valtrex use other than herpes worth philosophy: and http://viata-scoalauniversala.ro/index.php?clomid-vs-nolvadex-for-pct I annoying the, this One http://www.syspro-gmbh.de/burning-urination-after-cipro I find product practice http://rahfa.com/boloz/medicines-similar-to-celebrex/ great nails use. The glucophage xr 500mg tab Commercials BRUSH dominican. 03-07-2012 pharmastore I’m other definitely link fake tone they!

skokov.

Dvanajst tekmovalcev iz petih držav se je spopadlo med seboj, a največ jaj…. oz. poguma je imel prav slovenec Robert Pokovec, ki je zmago slavil pred dvema austrijcema in sicer Dominikom Hernlerjem, ki je le za las zgrešil zmago in Dominik Ghurs, medtem ko si je prav tako odlično 5. mesto pri wake-au slovenec Jan Kralj! Lepo sončno vreme je na Tacenske tribune privabilo več kot 2.000 ljudi, ki so z navdušenjem spremljali in nagrajevali vse tekmovalce čez cel popoldan.

Sama sem na žalost odlično organiziran event spremljala le dobro uro in tako zamudila tiste najbolj zanimive finalne vožnje, a mi je vseeno uspelo narediti nekaj fotografij, ki si jih lahko ogledate spodaj!