Blog Šport
spela  

BeachMaster Ptuj – 1. dan

Na ptujski mivki se je odvil prvi dan glavnega tekmovanja, na katerem je nastopilo 16 moških in 16 ženskih dvojic iz sedmih držav; Slovenije, Hrvaške, Srbije, Španije, Danske, Švedske in Slovaške.

V četrtfinale so se po pričakovanjih med ženskami uvrstile sestri Fabjan (VC Portorož), Andreja Vodeb/Martina Jakob (Gloryfy), Ana oblak/Ana
Kališnik (Apolonij), ter Danki Charlotte Dyhr/Lotte Vestergaad, medtem ko sta pri moških lanskoletna zmagovalca brata Pokeršnik z enim porazom padla v repasaž. V 3. krog letošnjega BeachMastra, prvega turnirja letošnje serije Slovenian BeachTour 2010 v odbojki na mivki, pa so se v moški konkurenci uvrstili: Gregor Perhaj/Vid Jakopin (Božnar&Partner), Klemen Ponikvar/Leo Mohorič (VC Portorož), Alen Pajenk/Nejc Zemljak (Lineal-NES) in  German Lopez/Manuel de Amo iz Španije.

Jutri se na Ranici in v Termah Ptuj nadaljujejo boji poražencev – repasaži ter v popoldanskih urah četrtfinalni dvoboji. Poleg odbojke na mivki pa boste obiskovalci lahko videli še zanimiv spremljevalni program, zato vsi vabljeni na Ptuj – v bližino Ptujskega jezera oz. natančneje Ranico!

Spodaj so utrinki prvega dne!

Leave A Comment