Blog Florida 2012-13
spela  

Valentinova nevihta

Lahko rečem, da je bila valentinova nevihta, saj je hitro prišla in hitro odšla, a prinesla osvežitev. 🙂

Izredno soparen dan je bil in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo ulilo. Sonce je tu nekako stalnica, veter tudi, zato sem se s kolesom odpravila na obalo, da naredim nekaj fotografij….tistih klasičnih, ko napišeš nekaj v mivko…. Zaradi malce slabšega vremena sabo tokrat nisem vzela ta velikega fotoaparata ampak le telefon, saj so fotke prav tako uporabne za spletno stran

Prvi pogled na plažo je bil je bil osupljiv in takoj mi je bilo žal, zakaj nimam fotoaparata… Tik nad morjem v daljavi je bil ogromen temen oblak, ki je napovedoval nevihto, ki jo čakam že celi dan. Res je bil lepo, saj je iz zahoda še sijalo sonce in lepo osvetilo obalni pas in morje, ki je tu lepo turkizne barve. Niti ne znam napisati v besedi, kako je bilo, zato si poglejte fotografije spodaj.

Risanje in pisanje v mivki je pa druga zabavna zgodba, saj se je veter ukrepil in nevihta je bila že zelo blizu, posledica tega pa vedno večji valovi, ki so mi sproti odnašali mivko in brisali napisano.

Res nisem imela veliko časa, zato sem na hitro naredila nekaj fotografij, vzela kolo in odšla, a prišla sem le do ceste, potem pa je sledilo… ja ulilo se je kot iz škafa! V dobrih 50 metrih hitre vožnje sem bila povsem mokra!  Še dobro, da je bila le bežna nevihta, ki je hitro minila in brez težav sem prišla domov.

Pa veslelo Valentinovo vsem. Sama si bom ta dan prestavila 2 meseca naprej, ko pridem domov do mojega srčka, ki ga zelo zelo pogrešam.

 

zp8497586rq