Test akcijske kamere Garmin Virb XE

V nedeljo smo izkoristili nekaj lepega vremena in poiskali sneg, da se je moja mala punčka lahko šla malce sankat, ker ima nove lesene sanke s sedežem. Ker v dolini ni bilo več snega smo šli na Rakitno, kjer je kar mrgolelo sprehajalcev, drsalcev in malih radovednežev, ki so se veselo igrali na snegu.

S seboj sem imela akcijsko kamero Garmin Virb XE, ki sem jo dobila na test v športni trgovini Bokal Sport v Škofji Loki, zato smo naredili nekaj posnetkov med sankanjem na bližnji zasneženi poti. Kaj je nastalo si lahko pogledate na video posnetku spodaj, smo se pa kar zabavali in tudi moja punčka je uživala. 🙂

Test kamere Garmin Virb XE – Medium

S sestavo filma sem se doma malce poigrala in nastala je lepa zgodbica v gibljivi sliki. S kamero sem pa zelo zadovolna, saj je resnično enostavna za uporabo in ima izredno dobro kvaliteto slike. Presenečena sem bila tudi nad stabilizacijo, ki jo umogoča, saj je bilo tu res precej tresenja, ki pa sploh ni opazen. Kvaliteta slik se ne mora primerjati z fotoaparoatom, med tem ko o kvaliteti filma in uporabnosti fotoaparata in kamere Garmin Virb XE niti ne mormo primerjati.

Fotografiranje-nosecnic-PK-1

Fotografiranje-nosecnic-PK-1Fotografiranje-nosecnic-PK-1Fotografiranje-nosecnic-PK-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *