Blog Družinska fotografija Fotografiranje otrok
spela  

Fotografiranje dojenčkov

Pravijo, da je najlažje fotografirati dojenčke v prvih dveh tednik, ko več ali manj spijo in jih lahko prestavljamo kakor želimo. To povsem drži in se tega poskušam tudi sama držati, a ne zaradi spanja in lažjega fotografiranja, saj mi te nastavljene fotografije v studiju nekako ne odgovarjajo. Ne rečem, da niso lepe, a mi niso naravne…, ampak to je moje mnenje.

Sama poskušam narediti povsem običajne fotografije hranjenja, previjanja, cartanja,… V

prvih tednih fotografiram predvsem za to, ker dojenčki tako hitro rastejo in ga želim ujeti v objektiv, ko je res še čisto majhen! Sama nisem vsiljiva in mirno počakam, da se malček zbudi, previje, naje med tem pa naredim nekaj posnetkov in če je dobre volje naredim še kakega po tem klasičnem ritialu! 🙂 Sicer je pa vse dogovor s starši, kaj si želijo.

Moram reči, da je fotografiranje dojenčkov pravi užitek, saj je vse precej umirjeno, sproščeno,… in res je lepo dokometirati in ujeti v objektiv te prve stike, poglede, spoznanja… Z željo v večnost zapisati čim več lepih trenutkov sreče in zadovolstava ob novem članu družinice objavljam nekaj že narejenih fotografij dojenčkov.

Leave A Comment

Fotografije govorijo svojo zgodbo, zgodbo, ki jo pišete vi, zato mi dovolite ujeti vaše besede v moj objektiv.

FOTOGRAFINJA ŠPELA BOKAL

Preveri ponudbo še danes