Blog
spela  

Črni vrh – en dan in ena noč

Ponedeljek običajno začenjamo delovni dan, a včeraj je bil dela prosti dan in odločitev je padla za hiter skok na Črni vrh. Čeprav smo imeli le en dan oz en večer in en dan, smo ga izkoristili in v odlični družbi je minil prehitro!

Zaradi manjših komplikacij sem se odpravila gor nekaj ura za prvimi, a odločitev za to ni bla slaba, saj sem imela večerjo pripravljeno, peč zakurjeno! Kaj še hočeš. Super družba je poskrbela za prijeten večer ob kuhancu, …, enki, dobri muziki in za finale sta Vid in Matjaž presenetila z nekaterimi odličnimi komadi odigranimi na kukulele! Res je blo zabavno in ura je skoraj preskočila noč! 🙂 Pa nič za to!

Zajtrk in pogled proti vrhu smučišča, ki je razkrival sonce nad meglo! Nismo dolgo premišljevali da ali ne, enostavno smo se podali na sprehod proti vrhu in nekje na polovici poti nas je pričakal sonček, ki nas je grel neka naslednjih uric, nas nafilal s prepotrebno energijo, ki nam jo je malce primanjkovalo po prijetni noči. Ponovno odličen dan in nekaj zanimivih pogovorov in s poznanstev na vrhu je bila nagrada za pravilno odločitev,… Sonce je začelo zahajati, ko smo se podali nazaj proti koči, a ta čas je nastalo nekaj odličnih fotk. Tokrat je za spremembo fotoaparat krožil iz rok v roke in rezultat je spodaj. Hvala, Tomo in Matej za nekaj odličnih posnetkov! 🙂

Seveda pa se dan ni končal s praznimi želodci, zato je poskrbel Tomo, ki je s svojimi navodili ponovno odlično pripravil kosilo ali bolje rečeno večerjo, ki smo jo poimenovali kar Tom tai! 🙂 Za nekatere je bila sicer malce pekoča, a kljub temu smo vse pojedli in siti, nafilani z energijo smo počasi zapustili našo malo hišico!

Še enkrat hvala vsem, ki ste si vzeli čas in prišli – res super družba v kateri smo bili Nina, Matjaž, Matej, Tomaž, Vid skoraj direkten iz NY (res prijetno presenečene) in moja malenkost, tisti, ki niste prišli pa vam je prav gotovo lahko žal!