Blog Kambodža 2010 Potovanja
spela  

Viza Kambodža

Vsi, ki se odpravljate na toplo v teh hladnih dneh, natančneje v Azijo – Kambodžo – in se vam ne da čakati v vrstah ali nimate časa za izdelavo vize v Bangkoku,… si le to lahko preprosto uredite preko spleta.

Znano je, da se vizo da dobiti praktično na vseh vstopnih točkah v državo – mejni prehodi, letališča,… Znano je tudi, da te na meji vržejo iz busa in moraš vso svojo kramo pretovoriti do okenca, če le ta obstaja, izpolniti nešteto obrazcev v nerazpoznavnem jeziku,… ter se počasi v gužvi prebiti do osebe z žigom in jim pojasniti določene podrobnosti,…

Zakaj ne bi vse skupaj uredili že pred odhodom na potovanje in se tako izognili gneči na meji! Vse kar potrebujete je slika in denar! Cena vize je 20$ + 5$ za stroške! Je res, da je 5$ dražja, ampak greš lepo mimo vrste, na posebej označeno mesto z elektronsko vizo in zadevo enostavno urediš brez problemov.

Vse, ki vas zanima kako pridobiti elektronsko vizo za Kambodžo si le to lahko preberete na linku http://evisa.mfaic.gov.kh/e-visa/vindex.aspx, in jo naredite s klikom zgoraj desno na opcijo; e-viza – Kindom Of Cambodia – Applay Now!

Related Posts

  • Puerto princesa – Palawan
    Puerto princesa – Palawan
  • Kam na toplo?
  • Indija in okvirni planIndija in okvirni plan
  • Kitajsko Novo LetoKitajsko Novo Leto

Leave A Comment