Blog Kambodža 2010 Potovanja
spela  

Večer pred ohodom na Otok Koh Rong

En dan predčasno sva se vrnila iz otočka Koh Rong, na katerega sva se po sreči odpravila v četrtek. Ja problem je bil v tem, da sva se večer preden sva šla tja, odpravila na pijačo in se kar precej dolgo zadržala pri najinem sedaj že prijatelu Aramu – slovencu in Maribora, ki je 2 dni nazaj odpru lokal v bližini plaže Serendipty – Sihamoukville – slika spodaj. Seveda se nas je našo takoj 5 slovencev, ki so bili sicer vsi starejši  – cca 50 let. Aram vsakemu slovencu, ki ga obišče takoj za dobrodošlico časti pivo. Hitro jih je ratalo malce več, ampak sredi Kambodže v poponoma slovenski družbi je bilo prav prijetno pokremljati. Midva sva šla po tem še malce na plažo pogledat, kjer sva se pošteno naplesala, noči pa je vstrajno zmankovalo,… Za uro ali dve sva zatisnila oči in po hitrem pakiranju zjutraj, ko sva zamujala skoraj 1 uro, ravno za las, a pravočasno prišla direktno v pristanišče, ujela ladico in se odpravila na otok Koh Rong.

P.S. – Povprečna plača tukaj je cca 80 do 100$ na mesec – kelnarca – Aram pa ji ponuja 6 dnevni delovnik, po 8 ur, 70$ fiksno + 1$ od vskega lady drinka, ki stane 3$, 1% od prometa če ta preseže 1000$ + nagrada za dobro delo! To res ni slabo za tukajšne razmere. Potreboval pa je 4 dni, da je dobil eno luštno malo Kmerko, ki je že izkušena, tako da se bo cena tukaj verjetno malce dvignila.

Seveda se tudi tukaj že dogaja sex turizem, sicer še ni tako opazen, a deklico za skok čez plot res ni teško dobiti. Cene se pa tu verijo od 20$ naprej, ovisno od želje stranke.

Related Posts

  • Sihanoukville z okolico
  • Žur v Kambodži in BangkokuŽur v Kambodži in Bangkoku
  • Otok Koh Rong
  • Puerto princesa – PalawanPuerto princesa – Palawan

Leave A Comment

Fotografije govorijo svojo zgodbo, zgodbo, ki jo pišete vi, zato mi dovolite ujeti vaše besede v moj objektiv.

FOTOGRAFINJA ŠPELA BOKAL

Preveri ponudbo še danes