Blog Florida 2012-13 Potovanja
spela  

Zajtrk na plaži

Glede na to, da sem tokrat vstala res zgodaj in šla pogledati vzhod sem se odločila, da si privoščim še kavo in mufin in se odpravim na krajši špancir po naši plažici.

Zapeljala sem se do Las Olasa, pakirala avto (parkirnina je od 1.25 do 1.5$ na uro) in šla na plažo. Na parkingu sem naredila še nekaj posnetkov, ker je bil zraven s parkiran en luštkan kabrijo. 🙂 Morje je v dopoldanskih oz jutranjih urah presenetljivo mirno in to izkoristijo plavalci, veslači,… tokrat so ob obali veslali ali bolje rečeno SUP-ali (Stand Up Paddle) štirje malce starejši, kar pomeni, da je to nov šport za vse starosti. 🙂 Moram pa povedati, da se je vse to skupaj dogajalo preden so svoja mesta zavzeli reševalci, ki pridejo okoli 9.oo. Seveda pa na plaži srečaš tudi mnoge druge sprehajalce, tekače in seveda turiste! Plaža tukaj je razdeljena na več delov in na določenih območjih je tako možno le namakanje v vodi, ne pa tudi surfanje, SUP-anje, kajtanje,… Ja pravila so tu, da se jih spoštuje in to resnično drži.

Reševalci so počasi zavzeli svoja mesta, sama pa sem naredila še nekaj posnetkov plaže in okolice ter se odpravila nazaj, kajti sonce je bilo že precej močno,…