Blog Poročna fotografija
spela  

www.mojaporoka.info

Članek z naslovom www.mojaporoka.info je namenjen predvsem predstavitvi moje spletne strani namenjene bodočima mladoporočencema, saj imam na njej predstavljeno ponudbo poročne fotorafije, poročne foto knjge ali poročnega albuma in na splošno kar mladoporočenca potrebujeta in lahko dobita od mene kot poročne fotografinje Špele Bokal.

Stran je bila v ta namen postavljena v začetju leta 2010, a je bila že zastrela, zato sem se odločila, da jo prenovim. Tako kot sem postavila in si nekako prenovila ter oblikovno prilagodila tale moj blog Svet na dlani, sem si sama naredila tudi spletno stran namenjen poročni fotografiji.

Kako zgleda zgoraj omenjena spletna stran pa si lahkopogledate spodaj!

Stran je postavljena na wordpress-u, zamenjana pa je tema, ki je malce prirejena glede na moje potrebe. Oblikovana je tako, da se avtomatsko prilagaja velikostim zaslonov in je levo poravnana. Prva stran tako imenovani home, v mojem primeru zaradi slovenske verzije DOMOV, je namenjen takojšni predstavitvi kot galerija, saj na ta način obiskovalcu takoj ponudi fotografije že narejenih porok. Prav tako se tudi na tej strani galerija prilagaja glede na zaslon uporabnika in stran tako lahko krčite, šitite , raztegujete,…. kar želite in informacije vam bodo sledile!

Druga stran BLOG je namenjena klasičnemu bogu in predstavitvi nekaterih dodatnih ponudb povezanih s poroko, od priprav do končnih fotografij, poročnih filmov in poročnih foto knjig. Članki prav tako vsebujejo fotografije iz porok, le da so te malce drugače sestavljene med seboj kot na prvi strani v galeriji, saj pripovedujejo neko zgodbo, ki se prepleta iz fotografije v fotografijo in tako imamo sklope ene, dveh treh fotografij.   Do posameznega članka pridemo s klikoma na Preberi več, ki je na desni strani rdeče obarvan. Sledijo še stani PONUUDBA, O MENI in KONTAKT, ki pa so zgolj enostranske in povsem informativne. Stran namenjena kontakru vsebuje obrazec za popiljanje sporočila direktno administratorju oz. kamor si pač nastavimo mail povezavo.