Blog Šport Športna fotografija
spela  

Windsurfarji & kiterji na Seči

Jugo na slovenski obali! To je verjetno dovolj pomemben podatek za vse windsurfarje in kaitarje na naših tleh, da vedo kam se morajo odpraviti.

Sama sem povsem po naklčju prišla v Portorož in pogled proti Seči je nakazoval, da se nekaj dogaja! Seveda sem se takoj odpravila pogledat, kaj imajo, saj je bilo v zraku videti polno kajtov, na vodi pa polno wind surferjev… Presenetljivo sem ugotovila, da ni nobenega tekmovanja, apmak so to zgolj ljubitelji tovrstnega vodnega športa, ki kot voluharji čakajo na primerne vetrovne razmere, da se zapodijo na vodo. Tokrat so bile resnično razmere odlične, saj je pihal jugo in zaliv pred Sečoveljskimi solinami ali od rta v Seči pa vse do hrvaške strani so zasedli windsurferji in kaiterji.

Na žalost nisem imela pri sebi vse fotografske opreme, zato ni nekih bljižnih posnetkov in detailov, a kljub temu imam veliko veliko materiala in tudi nekaj filmov, ki še čakajo na montažo. Vreme je bilo idealno, saj se je iz za oblakov počasi prikazal sonce in tako sem tu ostala celotno popoldne. Naključni mimoidoči, domačini in radovedni turisti so prihajali in opazovali števine vodne bnavdušence, ki so rt skoraj v celoti zavzeli. Lahko rečem, da je območje za kampom v Seči tudi presenetljivo lepo urejeno, malce v ameriškem stilu, saj imajo postavljene yunanje fitnes našrave ya vse tiste, ki čakakajo svoj eboljše polovice medtem, ko oni uživajo na vodi!

Leave A Comment