U23 Portorož

Ta vikend so se na morju natančneje v Portorožu in Ankaranu odvijali dvoboji za naslov državnik prvakov v kategorijah do 23 let in do 16 let.

Včeraj so na glavni Portorožki plaži odigrali dvoboje mlajši člani in članice, kjer so v peklenski v ženski konkurenci se je pomerilo 14 ekip, kjer sta po napetem dvoboju slavili Mojca Božič in Živa Racek, ki nadaljujeta z zbiranjem naslovov državnih prvakinj, saj sta lansko leto slavili prav v vseh mlajših kategorijah, pa čeprav še nista obe dopolnili 18 let. Z naslovom podprvakinj sta se morale zadovoljiti korošici Marina Crnjac in Nina Kontrec, tretje mesto pa sta osvojili Ana Kališnik in Mojca Pene, ki sta premagali Hileno Fabjan (mlajšo od slavnih sester Fabjan) in Saro Sakovič.

best pc antivirus software

V moški konkurenci se je zbralo kar 19 ekip, ki so pokazali resnično izjemne dvoboje. Vročina in število tekem je imelo posledice za nekatere igralce, ki jim je v odločilnih tekmah zmanjkalo kanček sreče in moči za odmevnejšo uvrstitev, pa vendar smo lahko spremljali izjemne dvoboje, ki so se zaključili v večernih urak, ko je sonce že zašlo. Tako sta zmago slovila Vid Jakopin in Jan Planinc nad že uveljavljenima igralcema v članski konkurenci Janom Pokeršnikom in Anžetom Bahčem.

Spodaj si lahko pogledate nekaj utrinkov iz tekmovanja v odbojki na mivki  – U23!

zp8497586rq

Objavila dne .

Sorodne objave:

 1. Nestea beachmaster – 2.dan
 2. Jutri v Kranju pričetek DP v odbojki na mivki
 3. Čehinji in brata Pokersnik slavila na Ptuju
 4. Aktualni prvaki obranili naslov
 5. Kadetsko EP v JUDU – Koper 26.-28.6.2009
 6. Nestea BeachMaster- kvalifikacije
 7. Sestri Fabjan na glavnem turnirju svetovne lige
 8. 9. Hervis Oaza Mozirje open 2009
 9. MTB Downhill EP, Kranjska Gora 12.-14. juni 2009
 10. V Kranju presenečenje v ženski konkurenci, pri moških po pričakovanju

Comments Closed

 1. Komentiral: Parezana – iz Izole v Portorož : Povejmo.si

  [...] Related posts:U23 Portorož [...]