Blog Fotografiranje dogodkov Šport
spela  

SUP after work

SUP ali Stand Up Paddling bi lahko prevedli v slovenski jezik kot ‘stoječe veslanje na deski’ je v zadnjem letu vse bolj priljubljen šport in eden najhitreje rastočih športov. Ponuja nam neverjetno lahkotno in zabavno športno aktivnost na vodi, pri kateri krepimo celotno telo. Primeren je za vse generacije, ne glede na naše fizično stanje. Pogoj pri vsem tem je le znanje plavanja. To pa pomeni, da je SUP kot nalašč za te vroče poletne dni.

SUP after work je le eden od možnih dogodkov, ki je potekal pretekli teden v kampu Smlednik, katerega sem se tudi sama udeležila in končno poizkusila svojo srečo na tej plavajoči deski – SUP-u. Moram reči, da je bilo odlično in vsekakor zelo zabavno druženje v naravi, ob vodi in na vodi. Poleg številnih SUP-ov, ki so bili na voljo vsem radovednim obiskovalcem, je bila na voljo tudi gurtana ali slackline ter indo board. Vse troje skupaj (SUP, slackline in indo board) pa so športi ravnotežja.

Vsi, ki vas zamina več o zgoraj umenjenih športih, predvsem pa SUP-anjem si lahko več pogledate na šrevilnih spletnih straneh, lahko si SUP najemete  samostojno ali se priključite enemu od SUP izletov.

Sup dogodki kot je bil SUP after work v Smledniku, se bodo tekom poletja nadaljevali na rayličnih lokacijah. Več o tem si  lahko pogledate in sledite na facebook stani SUPkluba, v katerega se lahko tudi včlanite.

Leave A Comment