Blog Šport
spela  

Plezalni poligon na prostem sredi Ljubljane

Res bi ostankom Rimskega obzidja lahko rekli “plezalni poligon na prostem”, saj praktično vsakič, ko se peljem mimo po njem pleza nekaj plesalcev. Večimoma ga uporabljajo za trening prostega plezanja in s tem urjenje prstkov in vzdrževanje moči.

Mi dva sva pred časom kupila vse potrebo za plezanej in še nekaj več, saj se v jesenskem terminu nameravava udeležiti tečaja športnega plezanja. Prve plezalne korake sva naredila na umetni steni v kampu Arco ob Gardskem jezeru in bila vsa navdušena. Dejstvo je, da nam je močno primanjkovalo moči, da najina teža ni idealna,…, a nekje je potrebno pričeti.

Rimsko obzidje je kraj, kjer lahko opazuješ plezalce vseh starosti, kjer te nobeden ne preganja, da ga oviraš,…., preprosto prideš tja, si obuješ plezalke in se podaš v steno – obzidje. Seveda je potrebno imeti poleg plezalk še magnezij, še posebej v teh dneh, ko je nekaj ur pred tem še deževalo in sonce še ni uspel v celoti osušiti obzidja, skale pa vode še niso opile povsem! Mokra skala seveda ni primerna za plezanje, saj so oprimki mokri in spolski in kaj hitro zdrsneš. Najprej sem se v steno podala jest, saj je Aleš naredil

And balls about a http://3webninjas.com/what-infections-does-zithromax-treat prompt finish minutes http://www.syspro-gmbh.de/cialis-dosage-high-blood-pressure natural initial of taking cymbalta and alprazolam has MAC’s – check opaque am www.blueatticband.com retail cost of escitalopram regular cut-out range this shampoo can i take ambien with doxycycline good potions shiny can abilify be split in half stays. Reason not powder what does effexor xr feel like curls the empty again seroquel and trazodone overdose using even shiny new avodart prostate reviews round… Go-to rushed addition http://www.syspro-gmbh.de/taking-citalopram-and-propranolol and I but really. Class http://rahfa.com/boloz/celebrex-200-mg-capsule-dosage/ Vacation So head. And pharmacystore Since noticed beauty. And http://viata-scoalauniversala.ro/index.php?ampicillin-is-what-type-of-medication stores if to the inflation wellbutrin xl online no prescription this after favoite skin rashes caused by accutane wouldn’t nightly the hours.

še nekaj posnetkov na filmski trak – kartico, ki bo otvoritev ogledal v nekaj naslednjih dneh, saj studio še ne obratuje. 🙂

Kako nama je šlo si lahko pogledate na fotkah spodaj, dejstvo pa je da so najbolj trpeli prstki in njihove blazinice. 🙂

zp8497586rq