Blog Fotografiranje dogodkov Modna fotografija
spela  

Philips Fashion week Ljubljana

Na uradni stran

i Philips Fashion weekwww.elle.si – so po končanem tednu mode v Ljubljani natančnjeje v Kinu Šiška zapisali: ” Za nami je že tretji Philips Fashin week, o katerem se tudi tokrat govori v preseških….”

Sama sem bila privič na omenjeni prireditvi in moram reči, da sem bila prijetno presenečena nad izvedbo. Fashion week je trajal tri dni, sama pa sem bila prisotna le zadnji dan, kjer smo v popoldanskem oz večernem času, lahko gledali dve modni reviji.

Na prvi reviji so se predstavili Matjaž Plošinjak in Erik Maj Potočnik s kolekcijo La Métamorphose, lastne blagovne znamke MEM couture, sledila je Anđela Lukanovič s kolekcijo Georgia O. Relacija med strogo geometrijo in naravo; kaj če bi cvetlice bile črtaste?  Za njo so na modno pisto stopimi moški predstavniki v kreacijah Petje Zorec pod imenom Run Boy Run!, sledili pa so še  Matevž Faganel s kolekcijo Arhitekturna eklektika in Ivan Rocco s kolekcijo Waikiki.

Zadnjo peto modno revijo na tokratnem Philips Fashion week-u, smo malce dlje čakali in videli Jelena in Svetlana Proković – Dvakrat prepovedano, Marta Vodeb – Dekle iz zlate ladjice, Zoran Garevski – intimna pripoved o nasprotjih in njihovem sožitju, kjer me je navdušila svetlo modra dolga obleka, Nataša Hrupic – Kombinacija različnih pristopov, Sanija Reja Aske – Summertime sadness in Peter Movrin – Mariška + Metod s kolekcijo pomlad-poletje 2013.

zp8497586rq