Blog Florida 2012-13 Fotografiranje dogodkov
spela  

4 dnevni party event

Iz mrzlega New Yorka so prileteli v topel Miami, da proslavijo en rojstni dan in doživijo drugačen, sproščen podaljšan vikend. Prav gotovo si ga bodo zapomnili, saj so v 4 dneh doživeli veliko več kot marsi kdo, ki tu živi.

Sama sem bila del te zgodbe, a tokrat v obliki paparaca, bi lahko rekla, saj sem imela nalogo dokomentirati vse kar se dogaja zanimivega, a biti stran od ljudi! Moram reči, da je bilo zelo zabavno in poučno, vsekakor pa sem na ta način imela možnost spoznati Miami iz povsen druge perspektive, kjer ni omejitev.

Nekaj več kot 50 gostov se je zbralo in prvič na zdravilo na terasi hotela The Setai, kjer so bivali. Večerja prvega dne je bila v bližinem hotelu WW oz lokalu znotraj kompleksa Dutch. Drugi dan jih je avtobus čakal pred hotelom in popeljal do znane restavracije z morsko hrano Garsia’s, kjer so imeli kosilo. Prav zabavno jih je bilo opazovati, kako so se borili s trenjem rakovih kešč. Za animacijo je tokrat poskrbel res odlični animator – čarodej iz Los Angeles, ki je posebej za ta nastop priletev v Miami. Osupel je praktično vse in depata kako mu je uspelo je bila aktualna celoten večer. Na večerjo smo se tokrat odpravili s party busom do American Airlines Arene oz za njo, kjer je prestižni lokal Bongos, kjer se je v kubanskih ritmih odvil drugi večer. Tretji dan smo začeli na plaži za hotelom The Setai, kjer so postavili BBQ. Nadaljevali zvečer z enim od vrhuncv celotnega eventa, povsem na drugem koncu Miamia v restavraciji Wynwood Walls, ki se nahaja v znani umetniški – art četrti Wynwood. Tokrat jih je na prizorišču  počakal oderje na katerega je prvi stopil nek baje znani DJ iz New Yorka, za njim pa slavni Southside Johnny iz New Jersey-a. Tako kot čarodej pred njimi, so tudi oni prileteli posebej za ta nastop. Vsekakor je bil to eden najbolj zanimivih večerov. Zadnji dan je sledilo novo presenečenje, saj jih je v restavraciji La Piaggia pričakal The Gipsy Kings. La Piaggia je restavracija v stilu francoskega San Tropez-a in The Gipsy Kings so bili odlična izbira. Vsi goste so bili navdušeni, vzdušje odlično in dan se je hitro prevesil v večer. Zaključek celotnega štiridnevnega eventa pa je sledil bolj mirno v eni od prestižnih galerij na območju Wyndooda. Odlično hrano so tokrat postregli v kombinaciji z najboljšimi francoskimi starimi vini, katerih cena gre vsaj zame v nebo! Poleg vina, so zadnji večer zaznamovali govori in večer je bil skoraj prekratek za vse.

Lahko rečem, daužitek delati v družbi izjemnih ljudi, ki so povsem preprosti in znajo ceniti vsako malenkost.