Blog Šport Športna fotografija
spela  

MTB Čelešnk z Janom Poričem

Prvo pravo fotkanje, je potekalo na progi v parku MTB Čelešnk, ki moram reči, da je resnično lepo urejen bike park. Glede na to, da je precej nov park je nekako razumljivo, da še ni tako obljuden, a razlog ni le v tem, ampak v samih progah, ki so delane z občutkom lahko rečem tudi za lepoto in predvsem niso za vsakega. Zahtevnost je tista, ki odvrne marsikoga, skoki in spusti so resnično naglavo, a to ni bila ovira za našeha mojstra Jana Poriča.

Kljub temu, da je Jan vajen poziranja in mu je to nekako všeč, je fotkanje zelo zahrevno, saj je trike potrebno ponavljati enega ya drugim, da fotografija uspe, poleg tega pa je potrebno biti na vseh trikih povsem zbran, saj v nasprotnem lahko gre marsi kaj narobe. Seveda pa je potrebno povdariti, da je za vsako ponovitev potrebno nazaj na začetno mesto pripeljati tudi kolo, ki ima 15kg+, kar ni mačji kašelj! Posneli smo tudi določene treike in objekte, ki jih je prviš odpeljal in so že na pogled strah vzbujajoči! A občutek po končanem shootingu je bil odličen, fotografije presenetljivo dobre, kljub temu, da tega ne delam ravno pogosto in da moj fotoaparat ni ravno ya te namene, a se da! Sicer z malce več vztrajnosti!

Vse skupaj je šlo za objavo v reviji Bicikel.com, a o tem kako bo izgledal članek bom pisala kasneje! 🙂 V nekaj uricah pa je nastalo tole spodaj!


Leave A Comment