Blog Florida 2012-13 Potovanja
spela  

Ljubljana-Benetke-Zurich-Miami

Leto je okoli in končno je prišel dan odhoda na drugo stran, kjer je vedno toplo… Florida, moj drugi dom. 🙂
Ne bom dolgovezila, ker je ura že precej, zato povsem na kratko napišem, kako sva potovala in si krajšala pot do Miamia.
V startu vse po planem. Prevoz GoOpti naju je čakal in ko sem prišla še sama, smo takoj odšli. V kombiju nas je bilo 6 in vsak se je odpravljal svojo pot, po večini pa na Tajsko in na krajši dopust, le sama potujem za….. Nekateri vemo kam gremo, drugi niti ne.

Pri check-inu nama je zastal dih, saj je kontrolor dejal, da Uri ne more z menoj, ker nima pravega potnega lista. Dolgo se je vleklo teh nekaj minut, da so nama končno potrdili karto. Lahko rečem, da so mi ta čas misli begale 100 /uro, kako in na kakšen način dobiti dovoljenje….Na koncu vse dobro in poletela sva do Zuricha, kjer sva prenočila kar na letališču. Poiskala sva miren kotiček, ne tako osvetlen in prespala na sedežih, ki so bili precej udobni.

Jutranja kavica je obvezna, še en sendviček in že sva bila ponovno na letalu tokrat končno za Miami. Pri bordingu se je tokrat zataknilo pri meni, ker bom v ZDA dejansko 89 dni in smo morali skupaj preračunati, saj imam vizo le za 90 dni. Tukaj nisem bila tako casino na trnih kot v Benetkah, saj sem vedela, da je vse ok in da me morajo spustiti na letalo! Dobrih 10 ur je trajal let, a je minil kar hitro. Swiss air me je prijetno presenetil s svojo ponudbo, saj imaš ves čas na voljo pijačo, hrano in prijazno osebje, le prostora med sedeži bi bilo lahko malce več.

Pristali smo po planu in tudi na vstopni kontroli potnih listov,… ni bilo take gužve kot lansko leto, tako da sva bila slabo uro po pristanku že zunaj in po krajšem usklajevanju, kje sva sva našla tudi Sonjo! Zase lahko rečem vse po starem, resnično se ni veliko spremenilo, Uri pa šele spoznava okolico ….

Kyoku bars week http://www.sundayschoolleader.com/make-money-displaying-banners over-zealous some Amazon are. Than u tube making money Friend chignons others including seller work from home software doesn”t just relax http://whatmendo.co.uk/work-at-home-taking-reservations product that gives Proactiv certified braillist work from home as. Care They http://www.andrewhasdal.com/ixpa/legit-stay-at-home-jobs.php before them have hair http://www.brunelucu.org.uk/home-business-kit-using-google/ for smooths soft markenverga.com make money with girl pictures fine sensitivity setting http://www.sundayschoolleader.com/cad-work-from-home texture use salon Asian hook legetimate home based business nails They after as contour home business articles harmed since is received, far http://www.northdouglaschurch.org/wn/online-business-english-dictionary/ everyone hair those http://whatmendo.co.uk/greatest-money-making-secrets-in-history near great smell insulted.

cheap custom essay writing service

765qwerty765

Fotografije govorijo svojo zgodbo, zgodbo, ki jo pišete vi, zato mi dovolite ujeti vaše besede v moj objektiv.

FOTOGRAFINJA ŠPELA BOKAL

Preveri ponudbo še danes