Blog Potovanja
spela  

Kupljena letalska karta do Bangkoka in Phnom Penh-a

Karta je res da kupljena, samo potovanje je za enkrat še precej deleč, saj morajo miniti še dobri 4-je meseci preden se ponovno odpravim na pot! Pa vseeno, za vse ki ste tja že potovali lahko napišete v komentar kake napotke, zanima me pa tokrat predvsem obalni del Kambodže, ki je še precej manj razvit kot Tajska in tako bol pristen.

Seveda pa ne bom naredila take napake kot pred leti na svojem prvem potovanju po Aziji, ko sem sloviti Angkor wat obiskala samo z motornim kolesom, saj se mi je zdela karta takrat predraga (20-30$ odvisno koliko dnevno karto kupiš), pa čeprav mi je bilo takoj ko sem prišla domov žal in sem že takrat rekla, da se tja vrnem. Evo me in res, minilo je sicer 6 let, zato bo zanimivo primerjati takratno življenje in danes, saj se verjetno v državah v razvoju obdobje parih let kar precej pozna. Tokrat si karto nameravam kupiti in se tako sprehoditi po slovitih templjih iz časa kmerskega imperija, raziskati tudi okolico jezera Tonle Sap, kjer smo imeli na prvem potovanju nesrečo, a na srečo brez posledic,… Vsekakor zanimiva pot polna novih dogodivščin, ki jo boste lahko spremljali na blogu od 8.1.2010 do 9.2.2010.

Info:

Karta Munchen – Bangkok  me je prišla 426€ z družbo Qatar Airways in Phnom Penh – Bangkok 5$ na osebo – akcija pri Airasia.

Related Posts

Leave A Comment