O meni

Potovanje in spoznavanje sveta so verjetno sanje mnogih, a veliko jih samo sanja, sama pa poskušam sanje uresničiti.

Vsak pride do trenutka, ko je potrebno narediti korak naprej,… teh korakov je bilo pri meni že nekaj in niti ne premišljujem, ali so bili pravi ali ne.

Eden takih je bil prav gotovo odpoved delovnega razmerja, kjer sem delala skoraj 5 let. Sledilo je prvo samostojno potovanje in pridobivanje novih izkušenj ter spoznanja samega sebe in seveta okoli mene. To je bila lepa izkušnja, ki jo priporočam vsakemu, kajti svojim sanjam je potrebno slediti in ne obupati ob prvi stopnici.

V oktobru 2011 sem naredila nov velik korak in postala sama svoj gospodar. Odprla sem s.p. in izbrala dejavnost fotografija in oblikovanje. O fotografiji ne bom izgubljala veliko besed, saj verjetno večina že s prebiranjem člankov na foto blogu ve, da je fotoaparat vedno ob meni,… Oblikovanje pa je seveda sestavni del celotne ponudbe, ki jo želim tržiti in ponujati bodočim potrošnikom.

Biti sam svoj gospodar ima svoje prednosti in slabosti, kot povsod drugod, a meni osebno ta način ustreza, saj sem odvisna od raznih dogodkov, ki se odvijajo v različnih delih dneva. Potrebno je kar nekaj prilagajanja in vse skupaj me nekako spominja na dneve, ko z nahrbtnikom na ramenih ter fotoaparotom v roki raziskujem skrite in razkrite dele sveta….

… raziskovanje, spoznavanje in novi izivi so me dvakrat popeljali tudi na Florido, kjer sem kot asistenka pomagala priznani fotografinji delati in živeti na povsem drugem nivoju. Seveda je bilo to nekaj povsem drugega, kot dosedanja potovanja po svetu, saj sem bila 24 ur, 7 dni v tednu,… ves čas pripravljen na nove zanimive fotografske in oblikovne izive. Vsekakor zanimiva izkušnja, ki bi jo še ponovila. Ko spoznaš, da nimaš ovir postane svet precej manjši in precej bolj dostopen.

Eden največjih korakov in pozitivnih spermemb v mojem življenju pa je moja mala princeska, ki od avgusta 2014 postopa in spoznava svet skupaj z nami.

V primeru, da vas zanima fotografiranje, prirejate zanimiv dogodek ali zabavo za prijatelje, načrtujete poroko, pričakujete novega družinskega člana, želite družinsko fotografijo, ker na vseh fotografijah manjka vsaj en člvaš član,…. v tem primeru me  kontaktirajte na telefonsko številko 031 385 670 ali pošljite povpraševanje na email spela.bokal@mundo.si, lahko pa me poiščite na facebook-u. V primeru, da vas zanima več glede fotografije in oblikovanja sem v ta namen naredila novo spletno stran www.spelabokal.si, kjer je nekaj več podatkov in namenskih fotografij.

Veliko je možnosti, kjer kot fotografinja za vas lahko naredim zanimivo zgodbo, a le to lahko naredim, če ste pripravljeni vaše sanje deliti z menoj!

Znano je tudi, da dobre fotografije povedo več kot besede, pa čeprav so le zamrznjeni trenutki, a le ti so večni.

DROBNI TISK

Vse objave na tej strani – blogu, fotografije in video posnetki so moja last oz. last avtorja bloga – Špela Bokal! Objava teksta in fotografij iz bloga v komercialne namene v kateremkoli mediju je prepovedana in zato jo bom kot avtor preganjala kazensko in odškodninsko!
Vsebina na blogu je objavljena pod licenco – Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 3.0.

Vsebino je mogoče dobiti po predhodnem pisnem dogovoru in dovoljenju avtorja!