O meni

Potovanje in spoznavanje sveta so verjetno sanje mnogih, a veliko jih samo sanja, sama pa poskušam sanje uresničiti.

Vsak pride do trenutka, ko je potrebno narediti korak naprej,… teh korakov je bilo pri meni že nekaj in niti ne premišljujem, ali so bili pravi ali ne.

Eden takih je bil prav gotovo odpoved delovnega razmerja, kjer sem delala skoraj 5 let. Trajalo je nekaj časa zaradi trenutnih razmer v naši prelepi državici, da sem si ponovno priborila status zaposlene osebe, … Prvo kot prvo pa sem šla na potovanje in pri tem ponovno naredila korak naprej, saj sem se podala na pot sama. To je bila lepa izkušnja, ki jo priporočam vsakemu, kajti svojim sanjam je potrebno slediti in ne obupati ob prvi stopnici.

V oktobru 2011 sem naredila nov velik korak in postala sama svoj gospodar. Odprla sem s.p. in sicer s polnim imenom Fotografija in oblikovanje, Špela Bokal S.P. ali krajše Špela Bokal S.P.. Samo ime vam pove, da sem si kot poglavitno dejavnost izbrala fotografijo in o njej niti ne bom izgubljala veliko besed, saj verjetno večina že s prebiranjem člankov na blogu ve, da je fotoaparat vedno ob meni,… Oblikovanje pa je seveda sestavni del celotne ponudbe, ki jo želim tržiti in ponujati bodočim potrošnikom.Tako bo v bodoče na blogu tudi nekaj več člankov kako in kaj sem delala,…

Biti sam svoj gospodar ima svoje prednosti in slabosti, kot povsod drugod, a meni osebno ta način izredno ustreza, saj sem odvisna od raznih dogodkov, ki se odvijajo v različnih delih dneva. Potrebno je kar nekaj prilagajanja in vse skupaj me nekako spominja na dneve, ko z nahrbtnikom na ramenih ter fotoaparotom v roki raziskujem skrite in razkrite dele sveta….

… raziskovanje, spoznavanje in novi izivi so me  pred kratkim popeljali tudi na Florido, kjer sem kot asistenka pomagala priznani fotografinji tri mesece delati in živeti na povsem drugem nivoju. Seveda je bilo to nekaj povsem drugega, kot dosedanja potovanja po svetu, saj sem bila 24 ur, 7 dni v tednu,… ves čas pripravljen na nove zanimive fotografske in oblikovne izive. Vsekakor zanimiva izkušnja, ki te prevzame in ko spoznaš, da nimaš  ovir postane svet precej manjši in precej bolj dostopen…

V primeru, da vas zanima fotografiranja, prirejate zanimiv dogodek, festival ali le zabavo za prijatelje, načrtujete poroko, ali želite zamenjati facebook profilno fotografijo, v tem primeru me  kontaktirajte na gsm številko 031 385 670 ali pošljite povpraševanje na email spela.bokal@mundo.si, lahko pa me poiščite na facebook-u. Če vas zanimajo fotografije objavljene na blogu, me prav tako kontaktirajte, kajti vse fotografije so moje avtrsko delo in jih je prepovedano kopirati in objavljati v katerem koli mediju brez mojega dovoljenja! V primeru, da vas zanima več glede fotografije in oblikovanja sem v ta namen naredila novo spletno stran www.photoworld.si, kjer je nekaj več podatkov in namenskih fotografij.

Veliko je možnosti, kjer kot fotografinja za vas lahko naredim zanimivo zgodbo, a le to lahko naredim, če ste pripravljeni vaše sanje deliti z menoj!

Znano je tudi, da dobre fotografije povedo več kot besede, pa čeprav so le zamrznjeni trenutki, a le ti postanjejo večni.

 

DROBNI TISK
Vse objave na tej strani – blogu, fotografije in video posnetki so moja last oz. last avtorja bloga – Špela Bokal! Objava teksta in fotografij iz bloga v komercialne namene v kateremkoli mediju je prepovedana in zato jo bom kot avtor preganjala kazensko in odškodninsko!
Vsebina na blogu je objavljena pod licenco – Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 3.0.
Vsebino je mogoče dobiti po predhodnem pisnem dogovoru in dovoljenju avtorja!