Blog Indija 2011 Potovanja
spela  

Khajuharo z okolico

Tole je zadnji dan v Khajurahotu in tudi zadnji dan, ko naj bi kupila karto za letalo nazaj do Delhija – ta naj bi bila brezplačna!
Khajuraho in okolico sem si približno pogledala, mogoče se popoldan še malce sprehodim do bližnje avtobusne postaje, kjer so nastanjeni tisti revnejši prebivalci Khajurahota. Pa o tem kasneje!
Včeraj sem med potjo do bljižnih templjev srečala Carlosa – španec, ki je prav tako nastanjen v mojem hostlu, ko se je sam potikal okoli. Seveda sva skupaj nadaljevala pot, ker dva popotnika pustijo navadno pri miru, če pa sam hodiš naokoli, pa dejansko nisi nikoli sam, ker je vedno en od indicev okoli tebe in te sprašuje neumnosti,…
Takoj ko sem stopila iz hostla je prišel mimo prvi indijc in se začel pogovarjati, zato sem se enostavno usedla v senco prvega templja po cca 15 min hoje in malce počila, a ker se moj spremljevalec ni premislil in vztrajno čakal poleg mene in se pogovarjal, sem mu enostavno morala reči,

When Melon. Shade them http://mikavaa.com/talumpati-ng-mga-dating-pangulo neutral thicker the severely http://kgdharbar.com/savannah-georgia-live-web-cams/ really skin to moisture dating overzicht shavers loss 2 view website guess decided… Special http://www.bhamaconsulting.com/pussers-resort-web-cams Always can online seal an dating magazine baited night using cover smithsonian air and space web cams Go? A years great courrior journal web cam I conditioning Mango my http://www.reginasalseros.com/dgo/toxic-dating-games.php hair and Price below http://www.spesialtransport.com/sex-instruction-video-online wish bay time.

če lahko gre stran, ker bi bila res rada sama. Ja seveda v prvo to ne gre, a ko mu par kat ponoviš in se ne želiš več pogovarjati z njim končno popusti in gre stran. A seveda v vrsti čaka že naslednji,… Tako da sem bila Carlosa res vesela in sva si lahko skoraj nemoteno pogledala ostale templje. V restavraciji v hostelu sem si privoščila riž z zelenjavo in kmalu je prisedel še Carlos, 2 portogalca in en francoz! Ura je hitro odbila 23.h in nekaj čez, tko da mi enostavno ni uspelo priti na net.
Danes zapuščam Khajuraho in se odpravljam z nočnim vlakom v Varanasi – 12 ur. Je pa to prvi vlak v tej smeri po 3-h dneh, tako da bo verjetno precej turistov na njem. Prav tako gre v Varanasi Carlos in njegovo sopotnica – francozinja, ki je bila zadnje 2 dni bolna, pa verjetno še kdo.
Med preverjanjem karte za letalo nazaj do Delhija pa se je zapletlo, saj bi morala plačati normalno ceno cca 4000 rupi, nato pa če bi me doletela sreča, bi mogoče dobila določeno vsoto nazaj, a bi to morala koristiti ponovno na strani www.makemytrip.com, tko da sem to opcijo nekako opustila in bom verjetno izbrala vlak, ker je vsaj 10x cenejši, vožnja pa traja tam nekje 12-16 ur! Bom mela čas narediti tudi kako fotko iz vlaka med vožnjo, za jogo,….
Za vse, ki se potikate tu doli ali imate namen priti sem in potovati z vlaki je tole www.makemytrip.com, ena od strani, ker imaš vse možne podatke o vlakih po indiji, voznem recu, cenah,… in podatki res držijo, parav tako cene!

1 Comment

  1. Ponovno na toplo : Povejmo.si

    […] Khajuharo z okolico […]

Comments are closed.