Blog Šport
spela  

Jutri v Kranju pričetek DP v odbojki na mivki

Jutri se v Kranju pričenja že tradicionalna kranjska noč in z njo tudi turnir v odbojki na mivki, na katerem bomo dobili novega ali starega državnega prvaka!

Tokrat se za prestižni naslov bori 12 ženskih in 12 moških ekip, ki so razporejene v 4 skupine in igrajo po tako imenovanem “serpentina” sistemu oz. vsak z vsakim, kjer 1. in 2. uvrščena ekipa nadaljuje tekmovanje v 1/4 funalu.  Najboljših 8 ekip v ženski in moški konkurenci  se bodo po 16. h predstavile na centralnem igrišču v centru Kranja ( na ploščadi pred MO), kjer se bodo potegovale za preboj v sobotni pol finale in finale.

Poleg športne predstave postavnih igralcev in igralk vam kranjska noč oz. Kranjfest ponuja še pester večerni program s koncerti,… Vsekakor bo zvezda petkovega večera Jan Plestenjak, ki bo svoj nastop na Slovenskem trgu pričel ob 23.15h.

Sobotni program na igrišču za odbojko na mivki pričenjajo ženske ekipe s 1/2 finalom ob 13.30, moški pa ob 15.30. Tekme za 3. mesto pričnejo prav tako ženske ob 17.00, kateri sledi moška tekma in ob 20.00 najprej veliki ženski finale, nato pa še moški finale ob bučni podpori gledalcev. Obe finalni tekmi bo neposredno prenašala RTV slovenija na našem 2. programu. Po razglasitni najbolših in državnih prvakov pa se bo slavje nadaljevalo na kranjskih ulicah požno v noč, tokrat z Tinkaro Kovač na glavnem odru.

Related Posts

  • Jan Plestenjak na Kranjfestu
    Jan Plestenjak na Kranjfestu
  • KranjFest 2010KranjFest 2010
  • Odbojak na mivki – koledar 2011Odbojak na mivki – koledar 2011
  • Dobili nove in stare državne prvake v KranjuDobili nove in stare državne prvake v Kranju

Leave A Comment