Blog
spela  

Hit poletja – električni skiro

elektricni skiro
električni skiro

Želite nekaj narediti za svoje zdravje? Potem je električni skiro kot nalašč za vas. Ne veste, kaj električni skiro sploh je? Povprašajte svoje otroke, oni zagotovo vedo, kaj je to. Električni skiro je sestavljen iz dveh koles, vmes pa je povezan z desko, na kateri je ena noga, medtem ko druga noga služi za poganjanje skiroja. Nekateri električni skiroji so opremljeni tudi s sedežem, katerega lahko snamete in se tako vozite sede ali stoje, kakor vam je ljubše. Prav tako je mogoče krmilo nastaviti na želeno višini pa tudi zavoro ima tako, da je vožnja s skirojem vsekakor varna.

Električni skiro za vse generacije

Električni skiro je primeren za vse starostne skupine, tako za otroke kot tudi odrasle. Prav zagotovo pa je odlična zabava predvsem za otroke, saj lahko električni skiro uporabljajo kot rolko ali kolo. Skratka možnih načinov uporabe je več, za katerega se boste odločili, pa prepuščamo vam. Zabava je vsekakor zagotovljena! Električni skiro je izjemno lahek in zložljiv tako, da ga lahko praktično vzamete kamorkoli, tudi na avtobus ali pa ga preprosto vzamete s seboj na dopust. Električno vozilo popolnoma enostavno tudi napolnite, in sicer ga priklopite na omrežno elektriko ali pa ga napolnite preko sončnih celic. Električni skiro bo tako napolnjen v približno dveh urah in pol, vi pa se medtem spočijte in pripravite na nove izzive. Z enim polnjenjem električnega skiroja lahko tako prevozite razdaljo do 23 kilometrov, seveda je poraba odvisna tudi od terena vožnje. V kolikor je teren hribovitejši je poraba baterije vsekakor večja, medtem ko je poraba po ravnem terenu nekako konstantna.

Uporabnost električnega skiroja

Električni skiro je široko uporaben, in sicer ga lahko uporabljate za vožnjo v službo, v trgovino ali pa ga preprosto uporabite za rekreacijo ali zabavo. Vožnja z električnim skuterjem je popolnoma brez napora, prav zaradi tega se med vožnjo ne boste spotili, kar je odlično, če ga boste uporabili za vožnjo v službo. Električni skuter poleg zabave nudi izredno varčno in ekološko vožnjo, saj med vožnjo ne spušča kakršnihkoli škodljivih plinov in ostalih emisij za okolje. 1.000 prevoženih kilometrov vas bo tako stalo le 1 evro. Enako velja za električno kolo. V kolikor boste namesto v motor, raje investirali v električno kolo ali električni skiro boste prispevali k čistejšemu okolju ter si hkrati zagotovili maksimalno zabavo z vožnjo z električnim skirojem. Električni skiro vam omogoča vožnjo s hitrostjo 20 do 35 km/h, dodatno hitrost pa lahko dosežete z dodatnim poganjanjem z nogo. Na voljo imate številne ponudnike električnih skirojev kot tudi električnih koles. Cene električnih koles kot tudi električnih skirojev so dokaj različne, gibljejo se nekje od 700 evrov in navzgor. Če kupujete električni skiro ali kolo za vsakodnevno uporabo za vožnjo npr. v službo, vam priporočamo, da kljub visokim cenam vanj investirate nekoliko več, saj se vam bo to obrestovalo že z lahkotnejšo vožnjo kot tudi daljšo življenjsko dobo.

Leave A Comment