FOTOGRAFIJA

Čas enostavno prehitro beži mimo nas in ne malokrat je fotografija tista, ki nam ponovno povrne spomine iz preteklosti. Šele v takih trenutkih se največkrat zavedamo, koliko nam pomeni!

Sama sem svet fotografije vzljubila na potovanjih širom sveta, kjer se je potrebno hitro prilagoditi in dodobra poznati opremo ter okolico, da nastanejo dobre fotografije. Fotoaparat je enostavno postal moja obvezna prtljaga kamor koli se odpravljam, pa če samo na krajši izlet ali daljše potovanje. Tako sem s fotoaparatom v roki prepotovala del Srednje Amerike, Venezuele, New Yorka, Maroka, Tajske, Kambodže, Malte in nenazadnje Indije, ki je pravi raj za fotografe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seveda pa doma ne počivam, zato se z veseljem udeležujem raznih dogodkov širom Slovenije in dokumentiram vse kar me zanima. Udeležujem se vseh mogočih športnih in zabavnih prireditev, ker poskušam ujeti pomembne trenutke,….

ŠPORT – odbojka na mivki – BeacMaster Ptuj 2009, 2010, CEV Zreče 2010 in dvoranska odbojka – Liga Prvakov ACH Bled 

 

 

 

Adrenalinski špotri – plezanje, Slackline, B.A.S.E. jump Ptuj, Kajak-Kanu na divjih vodah


 

 

 

 

 

Zimski ŠportiItak Freestyle Desant Kranjska Gora, Red Bull Open Ice Rakitna

 

 

 

 

 

 

S fotoaparatom v roki sem tudi pod raznimi koncertnimi odri,

 

 

 

 

 

na demonstracijah in raznih drugih prireditvah ter festivalih!

 

 

 

 

 

Seveda me zanima tudi narava, živali, ljudje,….

 

 

 

 

 

Kot sem že povedala je svet velik, prevelik, da bi ga videli v celoti, zato objavljam te fotografije, ker želim pokazati in deliti zanimive ujete trenutke, določene skrite in morda malce težje dostopne predele sveta in domovine, vsem mojim bralcem ter nenazadnje vsem na svetovnem spletu.
Če vam je moj slog fotografiranja všeč in, če potrebujete fotografa mi sporočite in z veseljem vam pri skočim na pomoč! Skupaj lahko ustvarjamo lepše, zanimivejše, prepričljivejše in bolj žive spomine …! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *