Blog Šport
spela  

“FINAL 4” TURNIR V POLJSKEM LODŽU

Iz ACH-ja sem dobila mail s povabilom na zaključni turnir v letošnje lige prvakov, kjer sodelujejo PGE Skra BELCHATOW, Dinamo MOSCOW, TRENTINO BetClic in seveda naši prvaki ACH Volley BLED! Spodaj sledi vabilo na ogled tekem v Lodžu, ki ga organizirajo skupaj z turistično agencijo TAURUS.

“FINAL 4” TURNIR V POLJSKEM LODŽU

Sklepno dejanje letošnje lige prvakov v odbojki, bo v Poljskem mestu LODŽ. Prvič v zgodovini tega tekmovanja, se je na sklepni turnir uvrstila tudi naša ekipa ACH Volley z Bleda. Bodimo del te zgodovine in dajmo podporo našim fantom v zaključnih bojih za zgodovinsko uvrstitev v tem prestižnem odbojkarskem tekmovanju.

1. dan – 10.4.2010 (noč z 9 na 10 april) SLOVENIJA – LODŽ
Odhod avtobusa bo ob 00.00 s parkirnega prostora izza hotel Krim na Bledu.
Vstop bo možen tudi:
00.10. – AP Radovljica, 00.25. PETROL VOKLO – smer Ljubljana, 01.00. Ljubljana – parkirišče pod dvorano Tivoli, 02.10. Slovenska Bistrica – SPAR center, 02.30. Maribor – ŽP pri stari lokomotivi.
Vožnja v smeri Dunaja, Bratislave in Žiline do Poljske meje.
Nadaljevanje vožnje mimo Katowic do Lodža, kamor bomo prispeli v zgodnjih popoldanskih urah. Po prihodu se bomo nastanili v hotelu. Čas za počitek. Proti večeru se bomo odpeljali do dvorane ATLAS ARENA, kjer bomo spremljali obe polfinalni tekmi zaključnega turnirja. Dvorana sprejme kar 12.000 gledalcev zato bo vsako naše grlo še kako dobrodošlo. Po končani tekmi, povratek v hotel. Nočitev.
2. dan – 11.4.2010 – LODŽ
Zajtrk. V dopoldanskih urah se bomo odpravili na ogled starega mestnega jedra mesta Lodž. Lodž je drugo največje Poljsko mesto s približno 750.000 prebivalci. Mesto ima zanimivo stro mestno jedro in bogato zgodovino predvsem iz obdobja 2. svetovne vojne. Obiskali bomo ulico Piotrkowsko, mestno hišo, zgradbo glasbene akademije, veliko sinagogo,…Po ogledu prosto do odhoda na tekmo. Ogled tekme za 3. mesto in finalne tekme. Zvečer bo organizirana skupna večerja in zabava v eni izmed restavracij v Lodžu, kjer bomo proslavili uspeh naših odbojkarjev, ne glede na končno uvrstitev na zaključnem  turnirju. Povratek do hotela. Nočitev.
3. dan – 12.4.2010 – LODŽ – SLOVENIJA
Po zajtrku bomo ob 09.00 zapustili hotel in mesto Lodž in se po že znani cesti odpeljali nazaj proti Sloveniji kamor bomo
prispeli v poznih večernih urah.

CENA IZLETA: 175 eur (pri min. udeležbi 45 oseb v avtobusu)
Cena vključuje:
– avtobusni prevoz na vseh relacijah po programu
– cestnine, vinjete, cestne takse in parkirnine
– 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v 1/2 posteljnih sobah
– ogled mesta Lodž z lokalnim vodnikom (brez vstopnin)
– osnovno nezgodno zavarovanje
– vodenje in organizacijo izleta

Doplačila:
– vstopnice za tekme: 1 dan – 30 eur za obe polfinalni tekmi
2 dan – 40 eur za obe finalni tekmi
“ATLAS ARENA” LODŽ
– 1/1 posteljna soba … 40 eur za 2 noči

Popusti:
– oseba na dodatnem ležišču v 1/3 posteljni sobi … 7 eur

TAURUS – izleti in potovanja
PRIJAVA IN PLAČILO POTOVANJA:
1. Prijave sprejemamo najkasneje do 3.4.2010 do 12.00, oz. do zasedbe prostih mest, izključno na e-mail: bostjan@haa.si . Število mest je omejeno!
2. Prijava mora vsebovati sledeče podatke:
– Ime in priimek prijavljenih oseb
– naslov in telefonsko številko kontaktne osebe (če je na prijavnici več oseb)
– razporeditev prijavljenih oseb po sobah
– Informacijo o dodatnih storitvah (enoposteljna soba, triposteljna soba,…)
3. Karte za tekme se plačajo na licu mesta, vodniku na avtobusu.
4. V primeru odpovedi potovanja se upoštevajo splošni pogoji potovanj turistične agencije TAURUS.

NASVET!
Vsak potnik lahko ob prijavi vplača zavarovanje rizika odpovedi izleta. Cena tega zavarovanja je 8,75 eur. To zavarovanje omogoča potniku, da v primeru bolezni ali smrti v družini odpove potovanje. V tem primeru, so mu vrnjeni vsi vplačani zneski, razen zneska zavarovalne vsote. Razlog odpovedi mora potnik dokazati s primernimi
dokazili (potrdilo zdavnika, mrliški list,…). Splošne pogoje turistične agencije TAURUS vam na vašo željo pošljemo na vaš e-mail naslov!
5. Po prejeti prijavi vam bomo poslali račun. Račun mora biti plačan najkasneje v roku 3 dni po prejetju računa. Ko bomo plačilo prejeli, vam bomo poslali potrditev prijave. Pred odhodom na potovanje vam bomo poslali še obvestilo o odhodu, kjer bodo vsi potrebni podatki o urah in krajih odhoda ter nekaj nasvetov za pot in bivanje na Poljskem.

Za dodatne informacije nas lahko pokličete na tel. št. 04 53 05 384 ali na GSM: 040 586 499 vsak dan med 9. In 19. uro.

Športni pozdrav!
Turistična agencija TAURUS

Related Posts

  • Model beach volleyball turnament – Miami
    Model beach volleyball turnament – Miami
  • Oaza Mozirje Beachvolley OpenOaza Mozirje Beachvolley Open
  • Nedelja na plaži
  • Beach volleyball na plaži FL

Leave A Comment