Blog Potovanja
spela  

Burton foto torba

Kar nekaj časa sem iskala primerno foto torbo, ki bo dovolj odporna, velika,…, predvsem za potovanja. Zaradi vseh naštetih želja sem želela torbo, ki ne izstopa in ni od daleč vidno, da gre za foto torbo, kajti na ulici, ko nosiš torbo na hrbtu nikoli ne veš, kdaj ti kdo izmakne kakšen kos opreme. Obiskala sem kar nekaj znanih foto trgovin tako pri nas kot v tujini – B&H, JR,…, a nobena torba mi ni padla v oči.

Prvi vikend v marcu sem bila v Kranjski Gori, kjer je potekala prireditev Itak freestyle Desant 2010 o katerem sem že poročala – http://www.mundo.si/itak-freestyle-desant-kranjska-gora-2010.htm – in tam sem opazila neko fotografinjo, da ima Burton-ovao torbo, ki je povsem skerjterska  in na ven sploh ni videti foto torba. Zanimiv mi je sistem odpenjanja iz hrbtne strani, spredaj pa je kar lepo število žepov in se da shraniti marsikatero stvar več, kot mi gre sedaj v Olympus-ovo original foto ruzak. Seveda sem tako preverila možnost nakupa te torbe in jo tudi našla na original Burtonovi strani in cenejšo verzijo na strani trgovine Blue Tomato Shop, kjer sem ruzak tudi naročila.

Glede na to kakšne so cene na fotografskih ruzakov na trgu se mi zdi cena, ki jo imajo  za ta ruzak nizka, saj gre za model ZOOM PACK 28l, ki stane vsega 129,95 € in poštnine preko DPD-ja cca 10 €! Za katero torbo gre si lahko pogledate spodaj na fotkah!

Leave A Comment